«Το ματς που περιμέναμε!»

Από inpaok.com: Η Νέντα Τζούρισιτς μίλησε στο INPAOK λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου κόντρα στη Νέα Ιωνία.
Πηγή: inpaok.com
«Το ματς που περιμέναμε!»

Η Δανή περιφερειακή μεταξύ άλλων σχολίασε την πίεση που έχουν τέτοιες αναμετρήσεις ενώ στάθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας για τα μεγάλα ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σκανδιναβή αθλήτρια:

«Είμαι ενθουσιασμένη για το σημερινό παιχνίδι. Είναι το δεύτερο μεταξύ μας ματς φέτος με τη Νέα Ιωνία, στο προηγούμενο κερδίσαμε με διαφορά έξι γκολ και αυτό το αποτέλεσμα θέλουμε να υπερασπιστούμε. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους και να είμαστε συγκεντρωμένες από την αρχή έως το τέλος του αγώνα».

Για τις συνθήκες ενός τέτοιου ντέρμπι

«Στον σημερινό αγώνα θα υπάρχει μεγάλη πίεση, οπότε πρέπει να μείνουμε ήρεμες και να βγάλουμε την ποιότητά μας μέσα στο γήπεδο. Έχουμε προπονηθεί σκληρά για το σημερινό παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερο από το 100% των δυνάμεών μας καθώς είναι ένα ματς που περιμέναμε καιρό».

Για το επερχόμενο final-4 κυπέλλου και τη νέα κόντρα σε μία εβδομάδα με τη Νέα Ιωνία

«Θέλουμε σήμερα τη νίκη για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια να πάμε με άλλον αέρα στην Κοζάνη. Για εκείνα τα ματς θα προετοιμαστούμε μόλις επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη. Προέχει το ματς για το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...