«Στόχος μας πάντα η κορυφή»

Από metrosport.gr: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θοδωρής Πετρίδης μίλησε στη «Μ» για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανελλήηνιο αλλά και για τους στόχους της ομάδας του
Πηγή: metrosport.gr
«Στόχος μας πάντα η κορυφή»

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία για του για τον αγώνα κόντρα στον Πανελλήνιο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα το βλέμμα του στραμμένο στο Final-4 του Κυπέλλου.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θοδωρής Πετρίδης μίλησε αποκλειστικά στη «Μ» για τα επερχόμενα παιχνίδια του Δικέφαλου αλλά και για τους στόχους της ομάδας του, δηλώνοντας άκρως αισιόδοξος. Σχετικά με τη νίκη απέναντι στον Δούκα αλλά και για το παιχνίδι απέναντι στον Πανελλήνιο ανέφερε: «Καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη, τόσο από βαθμολογική άποψη, όσο και από την έκταση του σκορ. Κόντρα στον Δούκα είμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αφήσαμε στον αντίπαλο να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω. Έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα με καλή ομαδική δουλειά. Το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Πανελληνίου. Γνωρίζουμε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο Πανελλήνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ο έμπειρος αθλητής αναφερόμενος στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό τόνισε: «Στο μυαλό όλων μας υπάρχει προσμονή για αυτό το Final-4. Γνωρίζουμε πολύ καλά, μετά και τα δύο παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα πού καλό ματς, χωρίς λάθη, αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Μέχρι τότε έχουμε ένα μήνα όμως και κάποια παιχνίδια μπροστά μας, που καλό είναι να τα αντιμετωπίζουμε ένα-ένα και να μην προτρέχουμε». Όσο αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Θέλουμε να φέρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη και θα δώσουμε ότι μπορούμε γι' αυτό. Νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαστε καλά και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και ανεβάζει ρυθμούς.

Τέλος, ο Θοδωρής Πετρίδης μίλησε και για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην φυγή του Γουργούμη λέγοντας: «Την περασμένη μεταγραφική περίοδο δυστυχώς είχαμε την αποχώρηση του Κώστα του Γουργούμη από την ομάδα. Εγώ με τον Κώστα πέρα από συμπαίκτες για χρόνια, είμαστε και φίλοι. Νομίζω ότι ήταν λίγο απότομος ο τρόπος που έφυγε από την ομάδα και ίσως έπρεπε να το είχε διαχειριστεί καλύτερα. Στον αθλητισμό αυτά συμβαίνουν όμως. Επίσης στον αθλητισμό ισχύει και το "ουδείς αναντικατάστατος". Ήδη σήμερα η ομάδα ανακοίνωσε το νέο απόκτημά της στη θέση του τερματοφύλακα και θέλω να του ευχηθώ να έχει μια υγιή πορεία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...