Η… αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Η ήττα του ΠΑΟΚ από την Κύμη στη Χαλκίδα έριξε τον Δικέφαλο στην 7η θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμο έδαφος, σε ό,τι αφορά τη μάχη της τετράδας.
Πηγή: inpaok.com
Η… αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ

Παρ’ ότι το 2018 ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, η συνέχεια δεν είναι ανάλογη στις εγχώριες υποχρεώσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να μετράνε τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα από ΓΣΛ Φάρο, Προμηθέα, Παναθηναϊκό και Κύμη.

Ιδιαίτερα η παρουσία της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι απογοητευτική, καθώς μετά από 8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχει γνωρίσει 6 ήττες, με μοναδικές νίκες απέναντι σε Ρέθυμνο στην Κρήτη και Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ έπεσε στο 8-8 μετά από 16 αγωνιστικές στη Stoiximan.gr Basket League, Λαύριο, Προμηθέας και ΑΕΚ ξέφυγαν με δύο νίκες απόσταση, ενώ μπροστά του βρίσκεται και ο Κολοσσός, τον οποίο μάλιστα θα αντιμετωπίσει στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου.

Έτσι, τα εκτός έδρας παιχνίδια αποδεικνύονται «αχίλλειος πτέρνα» για τον Δικέφαλο, ο οποίος μετά τη διακοπή καλείται να αλλάξει πρόσωπο για να διατηρήσει ελπίδες εισόδου στην πρώτη τετράδα…

Διαβάστε ακόμη...