Βαθμολογία UEFA: Παραμένει... μακριά η 14η θέση

Από sdna.gr: Η Ελλάδα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προσπεράσει την Τσεχία στην 14η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA, ωστόσο δεν υπάρχει και ο κίνδυνος να πέσουμε κάτω από την 15η.
Πηγή: sdna.gr
Βαθμολογία UEFA: Παραμένει... μακριά η 14η θέση

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Ντιναμό, ενώ και η Πλεζ έφυγε με το ίδιο σκορ από το Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν.

Έτσι δεν άλλαξε κάτι στην απόστασή μας από την 14η Τσεχία (29.375), με την Ελλάδα (28.400) να έχει σίγουρη την 15η θέση και να ψάχνει την... έκπληξη για να προσπεράσει τους Τσέχους.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Πλζεν να αποκλειστεί από την Παρτιζάν και παράλληλα η ΑΕΚ να περάσει τη Ντιναμό Κιέβου και παράλληλα να φέρει νίκες στη συνέχεια.

Οπότε όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουμε στην 15η θέση, η οποία στέλνει τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή στον 2ο προκριματικό του Champions League, τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa, ενώ στον 2ο προκριματικό του Europa θα οδηγηθούν ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας.

Σε περίπτωση που παίρναμε την 14η θέση η μοναδική διαφορά θα ήταν πως ο πρωταθλητής θα ξεκινούσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον 3ο προκριματικό.

Διαβάστε ακόμη...