«Στόχος μας το νταμπλ»

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μυρτώ Νούλα, μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr για το ντέρμπι με τον ΟΦΝΙ, αλλά και τους στόχους της ομάδας
Πηγή: metrosport.gr
«Στόχος μας το νταμπλ»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ ενόψει και του σαββατιάτικου ντέρμπι κορυφής. Ο Δικέφαλος για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέα Ιωνία σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας.

Μετά και το πέρας της 11ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς με τη Νέα Ιωνία να ακολουθεί σε απόσταση βολής με 18.

Ουσιαστικά πρόκειται για τη διαφορά των δύο βαθμών που προέκυψε από τον αγώνα του πρώτου γύρου όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 26-20 της Νέας Ιωνίας.

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΟΦΝΙ αλλά και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μίλησε στο metrosport.gr η αρχηγός της ομάδας, Μυρτώ Νούλα.

Η έμπειρη αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε όλα τα ντέρμπι εμφανίστηκε αισιόδοξη και σίγουρη ότι τόσο αυτή όσο και οι συμπαίκτριες της θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη.

Για την εύκολη νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας η Μυρτώ Νούλα δήλωσε: «Ο στόχος μας ήταν η νίκη και οι δύο βαθμοί. Έτσι καταφέραμε να κρατήσουμε την καλή μας ψυχολογία. Τρέξαμε αρκετά το παιχνίδι και έτσι ήρθε η διαφορά στο σκορ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το άγχος της νίκης». Ενώ για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΟΦΝΙ και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της , η έμπειρη αθλήτρια τόνισε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα παίξουμε για τη νίκη. Επίσης διεκδικούμε το πλεονέκτημα της έδρας και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Άλλωστε αυτά τα παιχνίδια περιμένουμε όλη τη χρονιά».

Φυσικά η Μυρτώ Νούλα αναφέρθηκε και στο επερχόμενο φάιναλ φορ στην Κοζάνη , όπου ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν: «Το να παίζουμε σε τελικούς είναι μία γνώριμη κατάσταση για εμάς. Ξέρουμε να κερδίζουμε μεγάλα ντέρμπι, πόσο μάλλον φέτος που υπάρχει πληρότητα σε κάθε θέση. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς θα είναι ο λαός του ΠΑΟΚ που θα βρίσκεται κοντά μας για ακόμα μία φορά».

Όσο για το ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ και αν υπάρχει η πίστη ότι θα επιτευχθούν η περιφερειακή αθλήτρια των ασπρόμαυρων τόνισε: «Ο στόχος φέτος είναι ξεκάθαρα το νταμπλ. Η σπουδαία δουλειά που έχει κάνει η διοίκηση μας φέτος δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο για κάτι λιγότερο από τους δύο τίτλους».

Αναφορικά με την τελευταία κίνηση της διοίκησης να ενισχυθεί η ομάδα κάτω από τα δοκάρια με τη Ρόσκα η Μυρτώ Νούλα είχε να πει: «Η Ρόσκα είναι μία από τις καλύτερες τερματοφύλακες της Ρουμανίας. Έχει πολύ καλά στοιχεία και η βοήθειά της θα είναι πολύτιμη».

Τέλος για το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι και για το τι κρατάει η ομάδα από αυτό η αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Περάσαμε στην επόμενη φάση και αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ομάδα με πολλαπλά οφέλη. Το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε με καινούρια ερεθίσματα και εμπειρίες και με τη χαρά ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο όμορφο το χάντμπολ».

Διαβάστε ακόμη...