Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Χαλκίδα από την Κύμη, όμως έφυγε με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είχε τρελό ρυθμό!
Πηγή: sdna.gr
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία

Οι Θεσσαλονικείς τα έχουν μεν με τον εαυτό τους για την ήττα από την Κύμη, αλλά δεν παραγνωρίζουν τον ρόλο που έπαιξαν, σε έναν "κλειστό" στο τέλος αγώνα, και τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών.

"Δεν είναι μόνο το φάουλ στη φάση του Λίνου Χρυσικόπουλου με τον ΜακΦάντεν που δεν δόθηκε σε πολύ κρίσιμο σημείο στο τέλος, ούτε οι τεχνικές ποινές που ακολούθησαν με συνέπεια τον εκνευρισμό", όπως έλεγαν χαρακτηριστικά μετά τη λήξη του αγώνα. "Είναι τα εύκολα φάουλ με τα οποία χρεώθηκαν και πάλι στο πρώτο πεντάλεπτο δύο βασικοί, ο Τζάκσον και ο Χρυσικόπουλος, που βγήκαν απ' το παιχνίδι πρόωρα, είναι οι 40 βολές που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έπαιρναν το "γκολ φάουλ" με... ευκολία, είναι η αυστηρότητα στην πρώτη τεχνική ποινή που δόθηκε, τα αντιαθλητικά φάουλ που δεν δόθηκαν υπέρ του ΠΑΟΚ (σε αιφνιδιασμό του Λάκι Τζόουνς το ένα)", συμπλήρωσαν...

Σχολίασαν όμως και το πρωτότυπο... "Να επιτίθεται ο ΠΑΟΚ με 4 παίκτες σε κρίσιμη κατοχή με τον Τζόουνς τραυματία και οι Σχινάς, Δεσλής, Παπαθανασίου να μη σφυρίζουν κάτι. Πλεονέκτημα υπάρχει και στο μπάσκετ, προφανώς". Βεβαίως και οι του "Δικεφάλου" τονίζουν τα λάθη που έγιναν, αλλά παράλληλα δεν μπορούν να αφήσουν έτσι άλλη μια κακή διαιτησία σε βάρος τους, όπου ιδίως στο τέλος, όταν ο αγώνας ήταν στις λεπτομέρειες, τα "κουκούτσια" πήγαν όλα, όπως υποστηρίζουν, προς τους... γηπεδούχους!

Διαβάστε ακόμη...