Το προφίλ της Κύμης

Από paokbc.gr: Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Χαλκίδα από την Κύμη στον αγώνα που ολοκληρώνει την 16η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
Πηγή: paokbc.gr
Το προφίλ της Κύμης

Η Κύμη βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο) με ρεκόρ 6-9, ενώ στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης» ο απολογισμός της είναι 3 νίκες και 4 ήττες.

Στον πάγκο της ομάδας της Κύμης βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάννης Καστρίτης. Ο 35χρονος τεχνικός διανύει την 3η του σεζόν στην Basket League με 3η διαφορετική ομάδα, καθώς τη σεζόν 2015-2016 ήταν στον πάγκο του Αρκαδικού και πέρυσι στα Τρίκαλα.

Από το ρόστερ της Κύμης ξεχωρίζει ο Thad McFadden (1987, 1.87), ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ μετράει 20.5 πόντους και 3.1 ασίστ ανά αγώνα σε 9 συμμετοχές φέτος στην Basket League, ενώ χαρακτηριστικό της επιρροής που έχει στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι ότι από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του το ρεκόρ της Κύμης είναι 6-3. Από εκεί και πέρα πολύ σημαντικός είναι και ο Gary McGee (1988, 2.11) που μετράει 10.9 πόντους και 7.2 ριμπάουντ ανά αγώνα, αλλά και ο Cameron Jones (1988, 1.93) που έχει 11.1 πόντους ανά αγώνα.

Εκτός από τον Thad McFadden, στο ρόστερ της Κύμης υπάρχουν ακόμα 2 παίκτες που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ και τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος ήταν πέρυσι στο “PAOK Sports Arena” .

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...