«Πιο πλήρης σε όλη την Ελλάδα»

Από paok24.com: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής του Φωστήρα, μίλησε στο PAOK24 στο Libero 107,4 και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πιο πλήρες ρόστερ στην Ελλάδα και το καλύτερο της δικής του 20ετίας.
Πηγή: paok24
«Πιο πλήρης σε όλη την Ελλάδα»

Για το φετινό ΠΑΟΚ και τι βλέπει ο ίδιος προπονητικά:
«Εχει ποδοσφαιριστές απρόβλεπτους, που μπορούν να παίξουν στο ένας εναντίον ενός. Έχει πολυβ βάθος στο ρόστερ, υπάρχουν παίκτες στον πάγκο, ακόμα και τους δανεικούς να δούμε που στηρίζουν ομάδες, γιατί έχουν μεγάλη ποιότητα. Το ρόστερ είναι το καλύτερο της τελευταίας 20ετίας σίγουρα».

Για τη διαχείριση του Λουτσέσκου στη φετινή ομάδα:
«Είναι πολύ σημαντικό το πως διαχειρίζεται ο προπονητής Αυτός ζει την ομάδα στην καθημερινόττα και πως ταιριάζει ο κάθε παίκτης. Ο Πέλκας είναι πολύ καλύτερος από πέρσι.Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πέρσι Βιειρίνια. Ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ σημαντικός, ο Βαρέλα το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα χρονικό διάστημα στην αρχή, που έψαχνε να βρει ρόλους, πλεόν ο καθενας ξέρει τι θέλει ο προπονητής και ο κόσμος βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο. Σχεδόν σε όλες τις θέσεις, έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου δεν παίζει με αμυντικο χαφ:
«Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το κλασσικό εξάρι έχει απομυθοποιηθεί. Πιο πολύ είναι παίκτες box to box, δηλαδή και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Έχει πολύ καλούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις. Και ο Μαουρίτσιο και ο Σάκχοφ και ο Τσίμιροτ που έφυγε. Δεν έχω άποψη ακόμα για τον Μουλεν. Για αυτό και δεν έπαιξε ο Κάτσε, που είνα πιο αμυντικογενής. Ο κ. Λουτσέσκου θέλει να βοηθάει περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι, όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...