«Δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ!»

Αρχική » ΜΠΑΣΚΕΤ » Ευρώπη » Basketball Champions League TAGSΕΥΡΩΠΗBASKETBALL CHAMPIONS LEAGUEΠΑΟΚΤσινάρ: «Δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ!»ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ!0Ευγένιος Δαδαλιάρας14/02/2018 • 23:05Σελίμ ΤσινάρΣελίμ ΤσινάρShare to FacebookShare to TwitterShare to Google+Share to E-mailShare to Περισσότερα...0Από novasports.gr: Δυνατή ομάδα, με μεγάλη παράδοση στο ελληνικό μπάσκετ χαρακτήρισε ο general manager της Καρσίγιακα, Σελίμ Τσινάρ, τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας σήμερα το απόγευμα (14/2) στον Libero 107,4 τη μεσημεριανή κλήρωση για τους «16» του BCL, που ανέδειξε κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων. Η δήλωσή του φανερώνει το σκεπτικό των Τούρκων για τον ερχόμενο αντίπαλό τους στο θεσμό.
Πηγή: novasports.gr
«Δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ!»

Αρχικά, είπε ο Τσινάρ, ο οποίος εκπροσώπησε την Καρσίγιακα στην κλήρωση που έγινε στη Γενεύη: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί θα παίξουμε με καλούς φίλους, από τους οποίους έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις. Είμαι χαρούμενος για αυτό, αλλά το μπάσκετ είναι μπάσκετ και πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για να συνεχίσει: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα μια δυνατή ομάδα, με μεγάλη παράδοση στην Ελλάδα. Είχαμε παίξει αντίπαλοι πριν τρεις σεζόν. Είχε κερδίσει στη Σμύρνη, αλλά είχαμε κερδίσει κι εμείς στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι η ομάδα που θα προκριθεί θα χρειαστεί και τύχη, για να περάσει στα προημιτελικά του BCL».

Για τα σκαμπανεβάσματα της Καρσίγιακα στη σεζόν, καθώς στην Τουρκία είναι στη 12η θέση της βαθμολογίας τόνισε: «Είχαμε κάποια οικονομικά προβλήματα τα δύο προηγούμενα χρόνια, τα οποία δεν έχουμε ξεπεράσει πλήρως ακόμα. Ένας από τους λόγους είναι και αυτά τα προβλήματα, αλλά από εδώ και πέρα, θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στις υποχρεώσεις μας στην Τουρκία, γιατί έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, απάντησε: «Ο Άλεν ήρθε, επαιξε με τη Μπεσίκτας και σε ένα φιλικό είχε ένα κάταγμα στο πόδι. Θα προσπαθήσουμε να είναι έτοιμος στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι το μπάσκετ που παίζουμε, βασίζεται πολύ στους Αμερικανούς που έχουμε».

Για τα ποσοστά της πρόκρισης και αν παίζει ρόλο το ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στη Σμύρνη, δήλωσε: «Ειναι ακριβώς 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης! Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα και στα δύο παιχνίδια. Για μένα, είναι 50-50».

Διαβάστε ακόμη...