Δικαιώνει Πετρόπουλο ο παρατηρητής, «καθαρός» και ο Τζήλος

Από metrosport.gr: Δε συμμερίζεται τις διαμαρτυρίες της Λάρισας για οφσάιντ στο γκολ του Σάκχοφ ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα της Τούμπας.
Πηγή: metrosport.gr
Δικαιώνει Πετρόπουλο ο παρατηρητής, «καθαρός» και ο Τζήλος

Δε συμμερίζεται τις διαμαρτυρίες της Λάρισας για οφσάιντ στο γκολ του Σάκχοφ ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα της Τούμπας.

Ναι μεν οι «βυσσινί» στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για οφσάιντ που φαίνεται από 50 μέτρα, ωστόσο, ο παρατηρητής δικαιώνει τον α' βοηθό Πετρόπουλο να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί, αφού, όπως φάνηκε και από το ριπλέι, ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ καλύπτεται, έστω και οριακά.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα δεν προκύπτει ούτε με τον Θανάση Τζήλο, ο οποίος, σύμφωνα με τη βαθμολογία του παρατηρητή Μπίκα, απέφυγε το μεγάλο λάθος στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα, παραπέμπονται ο διαιτητής Θάνος με τον τέταρτο διαιτητή Ζαραβίνο για όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, ενώ ο Θάνος έδειξε σωστά αρχικά τη δεύτερη κίτρινη στον Λεονάρντο για το φάουλ που έκανε σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, στη συνέχεια τον «κρέμασε» ο 4ος Ζαραβίνος που του είπε ότι η παράβαση έγινε από τον Αντιλέχου (δεν είχε κίτρινη). Το ριπλέι ωστόσο δεν δικαίωσε την απόφασή τους αφού ο Λεονάρντο ήταν αυτός που κλώτσησε το πόδι του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα αμφότεροι να παραπεμφθούν.

Επίσης, παραπέμπεται και ο βοηθός Κουντουρέλης που δεν είδε το οφσάιντ στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της Κέρκυρας στον αγώνα με την Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμη...