Δεν... χάνει ματς του ΠΑΟΚ ο Λέο Μάτος

Από sdna.gr: Εννιά στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τον Λέο Μάτος, να είναι ο μόνος παίκτης του Δικεφάλου που δεν... χάνει ματς.
Πηγή: sdna.gr
Δεν... χάνει ματς του ΠΑΟΚ ο Λέο Μάτος

Από τις 21 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί στις 20, μένοντας εκτός μόνο από την πρεμιέρα της Super League και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά εξαιτίας τιμωρίας που κουβαλούσε από την περσινή σεζόν.

Ο 31χρονος αμυντικός του Δικεφάλου έκτοτε, έχει καταγράψει 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όντας βασικός και... αναντικατάστατος, αφού όλες οι συμμετοχές του συνοδεύτηκαν από 90λεπτη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μάτος μετά το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, να συμπληρώνει συνολικά 1.800 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα της Super League την φετινή σεζόν.

Η συνεισφορά του Βραζιλιάνου μπακ στα ματς που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, μεταφράζεται σε τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ, αποτελώντας ένα από τα βασικά... γρανάζια της "μηχανής" του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τον Μάτος ακολουθούν σε συμμετοχές ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με 19 εμφανίσεις στην Super League, με τους Μακ, Πέλκα και Βιεϊρίνια να ακολουθούν με 18, 17 και 16 συμμετοχές αντίστοιχα, δείχνοντας πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει βρει στα πρόσωπα τους, τις... σταθερές του ΠΑΟΚ, στην πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφει την φετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...