Με άριστα… «10»!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην κούρσα που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας και επί της Λάρισας με 3-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Με άριστα… «10»!

Με αυτό το τρίποντο που σημείωσε ο Δικέφαλος κόντρα στους «βυσσινί» έφτασε τις δέκα εντός έδρας νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα τις 14 συνολικά για όλες τις διοργανώσεις, μετατρέποντας το γήπεδο της Τούμπας σε απόλυτο φόβητρο για οποιονδήποτε την επισκέπτεται.

Χάρις αυτό το νικηφόρο σερί, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πάρει το απόλυτο των 30 βαθμών στο γήπεδό τους, έχουν βρει 28 φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έχουν δεχτεί μόλις δυο γκολ, ένα από την Κέρκυρα με πέναλτι και ένα από τον Ατρόμητο με εκτέλεση φάουλ.

Υπολείπονται ακόμα εννιά ματς για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος από τα οποία τα πέντε οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου θα τα δώσουν στην έδρα τους και επί της ουσίας τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στις 25/2 και την ΑΕΚ στις 11/3 είναι τα καθοριστικότερα για το αν θα έρθει η κούπα στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...