Ο Λουτσέσκου έχει αντανακλαστικά τίτλου

Από metrosport.gr: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ «φώναζε» εδώ και εβδομάδες ότι είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Λουτσέσκου έχει αντανακλαστικά τίτλου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου του την έδωσε και ο Σουριναμέζος τον δικαίωσε απόλυτα, παίρνοντας και τον τίτλο του MVP στην ψηφοφορία που έγινε λίγο –πριν το φινάλε του αγώνα.

Ο Ρουμάνος κόουτς έδειξε ότι διαθέτει τα αντανακλαστικά που απαιτούνται από έναν προπονητή που διαχειρίζεται μία ομάδα που αποτελεί το πρώτο φαβορί για το νταμπλ. Μπορεί μέχρι πριν από το χθεσινό παιχνίδι να είχε άλλη άποψη για το αν μπορεί ο «Μπίσε» να έχει φανέλα βασικού, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν λειτούργησε δογματικά. Τα μέτρησε, έβαλε στη ζυγαριά το τι παίρνει από κάθε παίκτη και επέλεξε τον Ολλανδό αντί του Μακ.

Κάθε άνθρωπος έχει εγωισμό, διαθέτει «πιστεύω» γύρω από την δουλειά του που θέλει να τα υποστηρίζει και στην πράξη, όμως, το σημαντικότερο είναι να ξέρει να ξεχωρίζει πότε ο εγωισμός μετατρέπεται σε εγωισμό.

Και ο 48χρονος κόουτς, έχει αποδείξει πολλές φορές ως τώρα ότι διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία. Ας θυμίσουμε μόνο τα εξής: μετατόπισε τον Βιεϊρίνια στην θέση του αριστερού μπακ όταν είδε ότι η «τρύπα Λέοβατς» δεν κλείνει. Έβαλε τον Πέλκα στον άξονα («βοήθησε» και ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί στην Ξάνθη), έδωσε φανέλα βασικού στον Πασχαλάκη, ενεργοποίησε τον Λημνιό, επανέφερε τον Σάχοβ στην μεσαία γραμμή όταν είδε ότι έπρεπε να πάρει κάτι διαφορετικό από τους μέσους του.

Μπορεί όλοι να μένουν στα ρεκόρ που σπάνε το ένα μετά το άλλο, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο ΠΑΟΚ, όσο κυλούν τα παιχνίδια, γίνεται ολοένα και καλύτερος. Βάζει και άλλους τρόπους ανάπτυξης στο παιχνίδι του, σκοράρει με διάφορους τρόπους και βρίσκει αυτοματισμούς που στην αρχή της σεζόν δεν τους είχε με την συχνότητα που απαιτείται.

Από τη στιγμή που το ρόστερ είναι γεμάτο λύσεις και η διαχείρισή του, αποδεικνύεται στην πράξη ότι, είναι πάρα πολύ πετυχημένη, δεν υπάρχει κανείς λόγος οι οπαδοί του να μην πηγαίνουν γεμάτοι χαμόγελα στις δουλειές τους. Ο ΠΑΟΚ σφύζει από υγεία!

Διαβάστε ακόμη...