«Μας δίνει δύναμη ο κόσμος»

Από arenafm.gr: Δηλώσεις όντας...ξεκούραστος έκανε μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με την Λάρισα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κάνοντας ιδιαίτερη μνειά στην στήριξη που χαίρει η ομάδα του από τον κόσμο.
Πηγή: arenafm.gr
«Μας δίνει δύναμη ο κόσμος»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της «ΕΡΤ 3»:

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο κοινός στόχος όλων. Προέχει το καλό της ομάδας. Όλοι παίζουμε για το σήμα μπροστά στη φανέλα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Εάν συνεχίσουμε με τέτοιο πάθος θα πετύχουμε το στόχο που βάλαμε από την αρχή»

«Δεν ακούμε κανέναν. Ο προπονητής μας, μας έχει κάνει να είμαστε προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Είναι μαγική η στήριξη, δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο. Πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για αυτούς. Ακολουθούν 9 τελικοί, θέλουμε 9 νίκες, αν γίνει με μηδέν παθητικό καλώς. Στα πόδια μας και στα χέρια μας είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Για την κλήρωση του κυπέλλου:

«Είναι ένας θεσμός που είναι επίσης στόχος μας. Έχουμε το βάθος να παίξουμε με ποιότητα και επειδή είμαστε και κυπελλούχοι είμαστε το φαβορί».

Για το αν θα κριθεί το πρωτάθλημα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ;

«Αγωνιστικά φαίνεται ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Είμαστε η μοναδική ομάδα με τόσες νίκες, με τέτοιο παθητικό. Εγώ και σήμερα ήμουν ένας απλώς θεατής. Συνδυάσαμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Δε θα κριθεί ο τίτλος στο ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο τίτλος θα κριθεί στο ότι εμείς αν κερδίσουμε και τα 9 παιχνίδια που απομένουν θα είμαστε πρωταθλητές ότι και αν κάνουν οι άλλοι».

Για τον Βαρέλα:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον Βαρέλα και το γεγονός ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, δε θέλω να μιλάω ατομικά. Μετράει το σύνολο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Για την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα:

«Ήταν μεγάλο μείον οι επτά αγωνιστικές χωρίς κόσμο και σε οικονομικό επίπεδο για τον πρόεδρο μας και για την ατμόσφαιρα της ομάδας. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος και είναι όμορφο με τις εμφανίσεις και τις νίκες μας να ανταποδίδουμε τη στήριξη».

Διαβάστε ακόμη...