Επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς απουσίες (pics)

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψε η ομάδα του ΠΑΟΚ (μετά την ολοκλήρωση του EKO All Star Game) και το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (15/2 στις 18:15) στη Χαλκίδας με αντίπαλο την ομάδα της Κύμης.
Πηγή: paokbc.gr
Επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς απουσίες (pics)

Ουσιαστικά σήμερα ξεκίνησε και η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Κύμη και με την επιστροφή όλων των μελών του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν το περασμένη διήμερο στην Πάτρα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας και τον Phil Goss, ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει σε σημαντικό βαθμό τη θεραπείας που ακολουθεί λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις δύο προηγούμενες ημέρες όταν και η ομάδα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη λόγω των απουσιών που υπήρχαν με την διεξαγωγή του All Star Game.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιλάμβανε προπόνηση τακτικής, ενώ αύριο (Τρίτη 13/2)) θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση (16:00).

Αύριο εξάλλου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα μεταβεί στη Γενεύη, προκειμένου το πρωί της Τετάρτης (14/2) να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση των «16» του Basketball Champions League. Υπενθυμίζουμε ότι

Διαβάστε ακόμη...