Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Τέλος η κεντρική διαχείριση!

Από sdna.gr: Απόλυτη δικαίωση του ρεπορτάζ του SDNA: Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έλαβε οριστικά τέλος και η NOVA θα προχωρήσει πλέον σε διμερείς συμβάσεις!
Πηγή: sdna.gr
Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Τέλος η κεντρική διαχείριση!

Από τις 3 Ιανουαρίου το SDNA σας είχε ενημερώσει ότι με μαθηματική ακρίβεια οδεύουμε στην οριστική λήξη της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της σύμβασης της Super League με τη Nova!

Πλέον είναι και επίσημο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nova άσκησε το μονομερές δικαίωμά της για τον πρόωρο τερματισμό της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης μεταξύ του συνδρομητικού καναλιού και των 15 ΠΑΕ της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2018-19. Η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο, θα ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή.

Η Nova θα κινηθεί πλέον προς την κατεύθυνση της υπογραφής διμερών συμβάσεων στα πρότυπα του «μοντέλου ΠΑΟΚ» το οποίο λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 και ισχύει και για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

To ύψος των διμερών συμβάσεων που θα συνάψει η Nova με τις ΠΑΕ, θα είναι προσαρμοσμένο στα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς και σε καμία περίπτωση δεν θα περιλαμβάνει και τις 16 ομάδες!

Διαβάστε ακόμη...