«Έζησα καλές στιγμές, έφυγα για κάποιες καταστάσεις…»

Από paok24.com: Ο Μαρίν Λέοβατς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ριέκα, τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες, μετά από τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε ο «Δικέφαλος».
Πηγή: paok24.com
«Έζησα καλές στιγμές, έφυγα για κάποιες καταστάσεις…»
Ο Κροάτης αναφέρθηκε στο κίνητρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο τον έκανε να γυρίσει στη Ριέκα για να βρει παιχνίδια.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ; Όταν κλήθηκε να μιλήσει για αυτή την εμπειρία του στην Ελλάδα στάθηκε στις καλές στιγμές που έζησε, τονίζοντας ότι έφυγε για «κάποιες καταστάσεις», χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια σε πράγματα που έγιναν στο παρελθόν.

Ίσως το γεγονός ότι δένεται ακόμα σε επαγγελματικό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι δανεικός στη Ριέκα, να τον έκανε να αποφύγει την… πολιτική στις δηλώσεις του, κάτι που είχε επιχειρήσει πριν λίγο καιρό, όταν υποστήριζε ότι θα βρει καλύτερη ομάδα από τον «Δικέφαλο» να συνεχίσει στην καριέρα του, όντας δίγλωσσος στις τοποθετήσεις του εντός και εκτός Ελλάδας, καταλήγοντας τελικά στη… Ριέκα.

 «Έζησα καλές στιγμές αυτά τα 2,5 χρόνια, αλλά τελικά επέστρεψα και πάλι στη Ριέκα μετά από κάποιες καταστάσεις. Δε θέλω να μιλήσω για αυτές, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ήρθα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη Ριέκα, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...