Έτσι έρχονται οι Τούρκοι

Από inpaok.com: Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί την Τρίτη (13/2) στις 19:00 το απόγευμα την Χάλκμπανκ για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Έτσι έρχονται οι Τούρκοι

Μετά τις τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ο Δικέφαλος στοχεύει στην πρώτη του νίκη κόντρα στην ομάδα από την Άγκυρα που θα του επιτρέψει να ελπίζει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, εφόσον έχει την καλύτερη συγκομιδή με τους αντίστοιχους τρίτους των άλλων ομίλων.

Φυσικά, το έργο των παικτών του Ντανιέλε Ρίτσι μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η Χάλκμπανκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, είχε νικήσει τους «ασπρόμαυρους» στην έδρα της με 3-1 σετ, έχει τσεκάρει ήδη το εισιτήριο πρόκρισης, έχοντας εννιά βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα επιδιώξει να τερματίσει και ως πρώτη από το γκρουπ.

Τέλος, έχει στεφθεί Κυπελλούχος Τουρκίας από τον περασμένο Δεκέμβριο κόντρα στην Μίλι Πιγιάνγκο, βρίσκεται και στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος με 17 νίκες σε 19 αγώνες, ενώ η τελευταία της ήττα για τον συγκεκριμένο θεσμό καταγράφεται στις 8/12/17 από την Μπουγιουκσεχίρ με 3-1 σετ.

Διαβάστε ακόμη...