«Μακάρι να υπήρχαν και άλλα γήπεδα εκτός από το ΟΑΚΑ»

Από paok24.com: Ο κ. Παπαδόπουλος εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και διευκρίνισε τη θέση για το γήπεδο του τελικού.
Πηγή: paok24.com
«Μακάρι να υπήρχαν και άλλα γήπεδα εκτός από το ΟΑΚΑ»

Αρχικά τόνισε:
«Έχει τη μεγαλύτερη σημασία, να μην αποπροσανατολιζόμαστε. Όλοι έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο αργεί. Όλη η ομάδα, έχει το μυαλό της στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Δεν ασχολούμαστε καθόλου με το τι έκανε ο κ. Κούγιας στο πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να έκανε τη δουλειά του. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας σήμερα. Τίποτα άλλο, δεν πρέπει να μας αποσπάσει την προσοχή. Ούτε διαιτητής, ούτε πρόεδρος, ούτε τίποτα. Το έχει καταλάβει ο κόσμος κι έτσι πρέπει να συνεχίσει για να γιορτάσουμε στις 6 Μαΐου την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θέλουμε τόσο πολύ όλοι μας».

Για την έδρα του τελικού Κυπέλλου φέτος:
«Ίσως παρερμηνεύτηκαν αυτά που είπα μετά την κλήρωση του Κυπέλλου. Η επιθυμία εκείνη την ώρα, είναι να γίνει το παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο. Η πραγματικότητα, όμως, λέει διαφορετικά πράγματα. Πέρσι έγινε ο τελικός στο Βόλο και είδατε τα αποτελέσματα. Έγιναν πολλά επεισόδια και ο ΠΑΟΚ έπαιξε επτά αγωνιστικές, χωρίς τον κόσμο του. Αυτό έγινε γιατί ο τελικός διεξήχθη σε ένα γήπεδο που δεν πληρούσε τους όρους διεξαγωγής. Εχει δίκιο η ομοσπονδία να λέει ότι θέλει να γίνει ένας τελικός σε γήπεδο με πλήρη ασφάλεια, όπως με τον Παναθηναικ, που δεν άνοιξε μύτη και ο κόσμος γύρισε σώος και αβλαβής. Μακάρι να πληρούσαν και άλλα γήπεδα την ασφάλεια για να μπορούσε να γίνει ο τελικός και σε άλλα γήπεδα, εκτός του ΟΑΚΑ».

Για τον υπάρχει η επιλογή του Παγκρήτιου:
«Το Παγκρήτιο δεν πληροί τις προδιαγραφές, γιατί είναι θέμα το πως θα μεταφερθεί ο κόσμος, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Δε θέλουμε να ξαναζήσουμε τα περσινά. Προέχει για εμάς, η ασφάλεια των οπαδών μας, ίσως και πιο πολύ από τον αγώνα. Το κύριο μέλημα της διοίκησης και του προέδρου, είναι να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να γυρίσει σώος και αβλαβής».

Για το Καυτανζόγλειο:
«Πάλι τα εισιτήρια σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι πολύ λίγα. Μιλάμε πάλι για 7-8 χιλιάδες. Σε αυτές τις δύο ομάδες, αξίζει ένας τελικός με πολύ κόσμο από τη μία και την άλλη πλευρά και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, εφόσον προκριθούν αυτές οι δύο ομάδες. Η ομάδα διεκδικεί και τους δύο τίτλους. Ετοιμάζεται να γίνει ένα παλάτι-γήπεδο, που θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη. Οταν θα γίνει, τότε το γήπεδο θα πληροί πραγματικά όλες τις ανέσεις για να γινει εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας».

Για τη μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο:
«Οσον αφορά το θέμα του Καυτανζογλείου, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Οσον αγορά το φήπεδο μας προχωρούν οι μελέτες και τα γραφειοκρατικά. Οταν θα υπάρχρι κάτι νεότερο, όλα θα φανούν. Αυτήν τη στιγμή, δε μπορεί να ανακοινωθεί κάτι παραπάνω. Δε μπορούμε να βάλουμε εμείς το χρονοδιάγραμμα. Το γήπεδο θα γίνει».

Διαβάστε ακόμη...