«Ναι» και του ΠΑΟΚ για τελικό στο ΟΑΚΑ

Από sdna.gr: Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του κυπέλλου ανεξαρτήτως αντιπάλων
Πηγή: sdna.gr
«Ναι» και του ΠΑΟΚ για τελικό στο ΟΑΚΑ

- Το SDNA καταγράφει το κλίμα στον ΠΑΟΚ, την απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απέφυγαν την μεταξύ τους σύγκρουση στα ημιτελικά και πλέον βλέπουν... τελικούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την κατάκτηση των τίτλων.

Έτσι την τελευταία ώρα ξεκίνησε η κουβέντα για το που θα πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ δεν θα συμφωνήσει στο να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ εφόσον... περάσουν οι δυο Δικέφαλοι στο τελικό, ωστόσο το κλίμα στη Θεσσαλονίκη είναι λίγο... διαφορετικό.

Και αυτό διότι στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται σχετικά με την έδρα διεηαγωγής του φετινού τελικού, καθώς όπως σημειώνουν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα, ενώ υπογραμμίζουν ότι ασχέτως έδρας, οι παίκτες του Δικεφάλου θα κάνουν και φέτος το καθήκον τους.

Παράλληλα οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν το ΟΑΚΑ το ασφαλέστερο γήπεδο για να διεξαχθεί ο τελικός, ενώ εάν περάσει ο ΠΑΟΚ, θα μπορέσουν να καλύψουν και τις μεγάλες απαιτήσεις του κόσμου με τα εισιτήρια.

Επιπλέον, από την πλευρά της ΕΠΟ επιβεβαιώνονται πλήρως τα λόγια του Βαγγέλη Γραμμένου προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με τα οποία ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Συνεπώς δεν τίθεται, κανένα θέμα για τον τόπο διεξαγωγής της σπουδαίας αναμέτρησης όποιες ομάδες κι αν εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους από τους ημιτελικούς, ακόμη κι αν αυτές είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...