«Καλό ζευγάρι για τον ΠΑΟΚ, δεν θεωρώ σωστό τελικό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ»

Από sdna.gr: Αισιόδοξος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου μετά την κλήρωση με τον Πανιώνιο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.
Πηγή: acpaok.gr
«Καλό ζευγάρι για τον ΠΑΟΚ, δεν θεωρώ σωστό τελικό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ»

Να μην γίνει τελικός στο ΟΑΚΑ αν προκριθεί η ΑΕΚ ανέφερε.

«Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Είναι δύο αγώνες που θα κρίνουν τον έναν από τους δύο φιναλίστ. Ο ΠΑΟΚ λόγω της καλής ομάδας και την πορείας που έχει πιστεύω ότι θα πάει τελικό. Καλό ζευγάρι για εμάς. Δεν κοιτάμε τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας και του επόμενου μήνα αλλά το σημερινό έχει σημασία.

Στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πέρσι το κατακτήσαμε, στόχος μας φέτος είναι το νταμπλ» σχολίασε αρχικά ο εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης για να προσθέσει στην συνέχεια όσον αφορά την έδρα του τελικού:

«Αν γίνει τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα είναι καλό παιχνίδι και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε νικητές. Δεν θεωρώ σωστό να γίνει στο ΟΑΚΑ αν παίξουμε με την ΑΕΚ γιατί είναι η έδρα της. Μπορεί να αποφασίσει η ΕΠΟ σε ποιο γήπεδο για να αποφύγουμε τα περσινά έκτροπα. Εκ του αποτελέσματος πέρσι ήταν δεν είχαμε επιτυχία, αλλά ακόμα και στο ίδιο γήπεδο στο Βόλο, ή στο Πανθεσσαλικό και το Παγκρήτιο μπορεί να γίνει τελικός με μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας».

Διαβάστε ακόμη...