Ο Μπίσεσβαρ σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν... προσπέρασε την πολύ καλή εμφάνιση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο Περιστέρι και σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού κόντρα στην ΑΕΛ την Δευτερα (12/2).
Πηγή: sport24.gr
Ο Μπίσεσβαρ σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ

Στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκανε μία από τις καλύτερες εφετινές εμφανίσεις του, αν και πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν εξαιρετικός ως οργανωτής, είχε συμμετοχή στις φάσεις και των δύο γκολ του ΠΑΟΚ σ' αυτό το διάστημα (έστρωσε στον Κάνιας και έκανε μία εξαιρετική ασίστ στον Κουλούρη) και "ανάγκασε" τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σκεφτεί πολύ σοβαρά την συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΛ το απόγευμα (19.30).

Με βάση τις δοκιμές που έκανε χθες (11/2), το πιθανότερο είναι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ως αριστερός εξτρέμ αντί του Ρόμπερτ Μακ. Θα κινείται στην γραμμή πίσω από τον Πρίγιοβιτς και θα έχει δίπλα του τον Πέλκα και στο δεξί άκρο τον Τζάλμα Κάμπος.

Η παρουσία του στο αρχικό σχήμα δίνει, φυσικά, τη δυνατότητα στον κόουτς του ΠΑΟΚ να τον χρησιμοποιήσει και ως "δεκάρι" αν χρειαστεί (αλλάζοντας θέσεις με τον Πέλκα) και φυσικά απαοτελεί μία από τις "απαντήσεις" του στην κλειστή άμυνα που θα προσπαθήσει να εφαρμόσει ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης.

Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στα Γιάννινα. Ετσι, η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, σε διάταξη 4-2-3-1, έχει ως εξής: Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, στην άμυνα από τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, ενώ οι δύο κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Μαουρίσιο και Σάχοβ. Η τριάδα πίσω από τον Πρίγιοβιτς θα αποτελείται από τους Πέλκα (στον άξονα), Κάμπος (δεξιά) και Μπίσεσβαρ (αριστερά).

Διαβάστε ακόμη...