«Αν μπαίνουμε με... χίλια σε κάθε ματς, δεν χάνουμε τον τίτλο!»

Από metrosport.gr:Από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και μόνο εξαρτάται η έκβαση της μάχης του τίτλου σύμφωνα με τον Δημήτρη Πέλκα.
Πηγή: metrosport.gr
«Αν μπαίνουμε με... χίλια σε κάθε ματς, δεν χάνουμε τον τίτλο!»

Σε κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας και υπογράμμισε τη «συνταγή», βάσει της οποίας ο Δικέφαλος θα καταφέρει να αναδειχθεί νικητής στη φετινή συναρπαστική «κούρσα» για τον τίτλο.

Ο επιτελικός μέσος του Δικεφάλου τόνισε πως όλα εξαρτώνται από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, προσθέτοντας πως αν δείξουν την απαιτούμενη αποφασιστικότητα σε κάθε παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέλκας στην εφημερίδα «Real News»:

«Εδώ που φτάσαμε, δεν γίνεται να μην στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Θέλουμε και τους δύο τίτλους και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε. Έχουμε δείξει ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το πως θα αντιμετωπίσουν τα επόμενα ματς: «Για εμάς το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι το πιο σημαντικό από όλα. Τώρα έχουμε μπροστά μας αυτό με την ΑΕΛ στην Τούμπα. Αν μπαίνουμε με... χίλια σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλό μας, τότε πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με νίκες και θα καταφέρουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς. Κάθε αγώνα τον κάνουμε εύκολο εμείς οι ίδιοι με την απόδοσή μας και τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζουμε».

Για το που θα κριθεί ο τίτλος: «Τα ντέρμπι είναι σημαντικά, ωστόσο εξίσου σημαντικά είναι και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα για να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο και αυτό θα κάνουμε»

Διαβάστε ακόμη...