"Έτοιμος στα πλέι οφ!"

Απο paok24.com : Ο Γιάννης Παντακίδης τα... βάζει με την τύχη του και πάλι, καθώς υπέστη θρόμβωση στον αγκώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσει για τουλάχιστον έναν μήνα από την αγωνιστική δράση.
Πηγή: paok24.com
"Έτοιμος στα πλέι οφ!"

Ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην εκπομπή «Φουλ Επίθεση» στον Libero107.4 για τον τραυματισμό του και μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε αισιόδοξος με φόντο τα πλέι οφ, σημειώνοντας ότι θα είναι έτοιμος.

"Στο παιχνίδι με τον Εθνικό ένιωσα το δεξί μου χέρι να πρήζεται, αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις και τελικά βρέθηκε στον ώμο ψηλά στην κλείδα μία θρόμβωση, η οποία λογικά προέρχεται από κάποιο χτύπημα.

Είναι κάτι σπάνιο, γίνεται συνήθως σε extreme sports, σε μένα έγινε από κάποιο χτύπημα ή πάνω σε κάποιον πανηγυρισμό. Μπορεί ακόμη κι από απότομη κίνηση. Σίγουρα για έναν μήνα θα κάνω κάποιες αντιπηκτικές ενέσεις, για την καλή κυκλοφορία του αίματος και σε αυτό το διάστημα δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αθλητισμό, γιατί οποιοδήποτε χτύπημα μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα. Είναι κάτι το δύσκολο και θέλει μεγάλη προσοχή για να το ξεπεράσουμε.

Σίγουρα ακολουθούμε ένα πρόγραμμα αποχής στον έναν μήνα. Κι εγώ και η ομάδα αποφασίσαμε να πάρουμε γνώμη κι από άλλους γιατρούς και θα αποφασίσουμε. Πρώτα ο Θεός στα πλέι οφ θα είμαι καλά. Πιστεύω μέχρι τότε να είμαι εντάξει...", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παντακίδης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του στο παρακάτω ηχητικό.

Διαβάστε ακόμη...