Κατέθεση ψυχής από το Βαγγέλη Κατσούρη για το γιο του και τα θύματα της θύρας 7

Από gazzetta.gr: O Βαγγέλης Κατσούρης, πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη, βρέθηκε σήμερα στο στάδιο Καραϊσκάκης και τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7 και του γιού του!
Πηγή: gazzetta.gr
Κατέθεση ψυχής από το Βαγγέλη Κατσούρη για το γιο του και τα θύματα της θύρας 7

Ο Βαγγέλης Κατσούρης είναι ένας σπουδαίος και ξεχωριστός άνθρωπος. Εδώ και είκοσι χρόνια αυτός και η οικογένεια του βιώνουν με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο το δράμα με την απώλεια του αγαπημένου τους, Παναγιώτη, ο οποίος σαν σήμερα «έφυγε» από τη ζωή.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη, έκανε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής μιλώντας στο ράδιο Μετρόπολις ανήμερα του μνημόσυνου για τον πολυαγαπημένο του γιο:

«Πάντα είναι δύσκολη η ημέρα. Να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ και ειδικά το συμβούλιο που κάνουν αυτό το πράγμα για το γιο μου. Ο Παναγιώτης ζει ακόμη για μένα. Σήμερα πήγα και έκανα το σταυρό μου στη Θύρα 7 με το ποδήλατο, είδα τα παιδιά που χάθηκαν και εκεί. Είμαι πολύ συγκινημένος. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω που εκτιμάτε την ψυχή του γιου μου που αρνήθηκε να πάει σε άλλη ομάδα.

Περπατάω, κάθομαι και σκέφτομαι να ερχόμουν με τα πόδια εκεί πάνω. Μου έχει λείψει πάρα πολύ γιατί ήταν ένα καλό παιδί το παιδί μου. Μπορεί να ήταν ατίθασος αλλά ήταν ένα παιδί που το πατούσες κάτω και δεν έλεγε τίποτα. Αγάπησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Ήθελε να βρίσκεται εκεί και ας μην έπαιζε. Πάντα θα αιμορραγεί η πληγή. Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει και είναι στη Θεσσαλονίκη»!

Διαβάστε ακόμη...