“Για τον Κατσούρη το ντάμπλ”

Από thessports.gr: Ο Πάτερ Χρήστος ήταν αυτός που διατέλεσε το μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Κατσούρη το πρωί της Παρασκευής. Ο παπα-ΠΑΟΚ μίλησε στο inpaok μετά το μνημόσυνο αναφέροντας:
Πηγή: thessports.gr
“Για τον Κατσούρη το ντάμπλ”

«Αυτό το παιδί, ο Παναγιώτης Κατσούρης, έχει γίνει σύμβολο. Το σύμβολο ενός παιδιού χαμογελαστού. Ήταν η χαρά όλων. Θα πρέπει να γίνει όμως και σύμβολο προσοχής. Να προσέχουμε όσοι οδηγούμε, αξίζει τον κόπο να προσέχουμε τη ζωή μας».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους παίκτες των "ασπρόμαυρων" και τους είπε:«Είπα στους παίκτες να αφιερώσουμε στον Κατσούρη το νταμπλ που φαίνεται ότι έρχεται.Θα χαρεί η ψυχούλα του όταν θα κερδίσουμε αυτό που περιμένουμε τόσα χρόνια. Έλεγα στους παίκτες ότι κάνετε χαρούμενους τόσους ανθρώπους που παλεύουν. Ο κόσμος κοιμάται όμορφα επειδή κερδίζει ο ΠΑΟΚ!»

Μάλιστα ο πάτερ Χρήστος έστειλε μήνυμα σε αυτούς που πολεμούν τον ΠΑΟΚ τονίζοντας:

«Ασχολούνται αρνητικά αυτοί που τόσα χρόνια διέλυσαν την πατρίδα και την κοινωνία! Έλεος! Φτάνει. Δεν δικαιούνται να ομιλούν αυτοί που έκαναν την πατρίδα ρεζίλι. Τα ξέρει ο κόσμος όλα αυτά».

Τέλο δεν έλειψε να αναφερθεί και σε αυτούς που του εναντιώθηκαν λόγω της ενασχόλησής του με τον ΠΑΟΚ:

«Η δικιά μου δικαίωση έρχεται κάθε μέρα στην αγάπη και την αγκαλιά του κόσμου. Γι' αυτό ευχαριστώ όσους με πολεμάνε. Το πρωτάθλημα θα είναι δικαίωση για όλους μας!»

Διαβάστε ακόμη...