«Αν παίξουμε εμείς καλά, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο» (ηχητικό)

Απο paok24.com : O ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία παλικαρίσια πρόκριση στους «16» του FIBA Champions League, πετυχαίνοντας έναν στόχο που πριν λίγο καιρό έμοιαζε με… θαύμα.
Πηγή: paok24.com
«Αν παίξουμε εμείς καλά, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο» (ηχητικό)

Ένας πολύπειρος παίκτης του «Δικεφάλου», ο οποίος προστέθηκε στο φετινό ρόστερ στην πορεία της σεζόν, αλλά γρήγορα έδειξε ότι αποτελεί κομβικό γρανάζι της ομάδας, ο Φιλ Γκολς, φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Libero 107,4» στην εκπομπή «Φουλ επίθεση».

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο άσος του ΠΑΟΚ κι ακούστε στο παρακάτω ηχητικό όλη τη συνέντευξη του Γκος:

Για τα συναισθήματα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Champions League: Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για την ομάδα μας, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όπως η Βέντσπιλς, αλλά εμείς έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να προκριθούμε. Είναι σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία για εμάς και νιώθω χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή την επιτυχία.

Για τον βαθμό που αυτή η πρόκριση θα επηρεάσει θετικά την ομάδα και τους νεαρούς Έλληνες της στη συνέχεια: Σίγουρα αυτή η πρόκριση μπορεί να μας επηρεάσει θετικά. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και είναι σημαντικό ότι το πετύχαμε εκτός έδρας. Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι, πήραν και μεγάλη εμπειρία οι νεαροί παίκτες μας. Μας δίνει ωριμότητα ως ομάδα αυτή η νίκη πρόκριση στη Λετονία.

Για την προσαρμογή του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι στην εβδομάδα από εδώ και πέρα: Στο τέλος της ημέρας είναι απλά μπάσκετ. Όλοι αγαπάμε το παιχνίδι και θέλουμε να το απολαμβάνουμε είτε έχουμε ένα παιχνίδι είτε δύο στην εβδομάδα. Έρχεται το πιο διασκεδαστικό σημείο της σεζόν, σε αυτό το σημείο φτιάχνεις το όνομα σου για να βρεις το συμβόλαιο την επόμενη σεζόν.

Για τον ηγετικό του ρόλο στην ομάδα και τη γρήγορη προσαρμογή του: Είμαι ηγέτης γενικότερα στη ζωή μου και εκτός παρκέ. Προσπαθώ να μοιραστώ την εμπειρία μου και να επηρεάσω την ομάδα θετικά στο παρκέ. Το μπάσκετ είναι αυτό που λατρεύω να κάνω. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση να παίζω σε υψηλό επίπεδο κάθε ημέρα. Προσπαθώ να βοηθάω και να επηρεάζω την ομάδα θετικά. Προσπαθώ να ηγηθώ της προσπάθειας και να επηρεάζω την ομάδα με τις κινήσεις μου κι όχι με τη φωνή μου.

Για την εμπειρία του στη Θεσσαλονίκη έως τώρα και τις σκέψεις του για το μέλλον, σκέφτεται να μείνει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ: Λατρεύω την πόλη και την παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να συνεχίζω να παίζω για έναν τέτοιο οργανισμό με αυτό τον κόσμο και την ιστορία. Στο τέλος της ημέρας βέβαια δεν είναι μόνο στο χέρι μου. Εγώ θα παίζω το καλύτερο μου και θα δει κι ο ατζέντης μου τι θα γίνει όταν θα έρθει ώρα, αυτή την ώρα δε σκέφτομαι τι θα κάνω στο μέλλον.

Στο φινάλε της συνέντευξης στο παρακάτω ηχητικό μη χάσετε έναν φοβερό διάλογο με τον Γκος με... άρωμα σούπερμπολ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...