Η ΑΕΚ στηρίζει τον Ολυμπιακό!

Από inpaok.com: Είναι δυνατόν να φτύνει ένας αντίπαλος έναν δικό σου παίκτη κι εσύ ως σύλλογος να μένεις απαθής; Κι όμως, ίσως αυτό συμβεί στην περίπτωση του Μιραλάς, ο οποίος έφτυσε τον Μπάρκα (το σκηνικό κατέγραψαν και οι κάμερες), αλλά η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει επίσημη καταγγελία!
Πηγή: inpaok.com
Η ΑΕΚ στηρίζει τον Ολυμπιακό!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Ένωσης, παρότι η οργή για τη… φτυσιά του Κέβιν Μιραλάς είναι δεδομένη, η ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει προς το παρόν να καταγγείλει τον Βέλγο στην ΕΠΟ.

Το σκηνικό έγινε λίγο πριν μειώσει ο Ολυμπιακός σε 2-1 χθες (7/2) το βράδυ στο ΟΑΚΑ, όταν ο Μιραλάς έφτυσε τον Μπάρκα σε μια φάση που έπιασαν και οι κάμερες της μετάδοσης.

Κι όμως! Στην ΑΕΚ λένε ότι δεν επιθυμούν μπουν σε διαδικασία με καταγγελίες «γενικώς και απροσδιορίστως». Όσες φορές προσέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ (όπως λένε), ήταν επειδή είχε έννομο συμφέρον.

Την πρώτη φορά στην περίπτωση Σεμπά επειδή ακολουθούσε το ματς με τον Ολυμπιακό και η δεύτερη κατά του Αλέξη Κούγια επειδή είχε εκδώσει ανακοίνωση για τον διαιτητή πριν από τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ.

Προφανώς στην περίπτωση του Μιραλάς το έννομο συμφέρον της ΑΕΚ είναι να μην καταγγείλει έναν αντίπαλο που έφτυσε έναν παίκτη της, διότι ο Βέλγος έτσι, εφόσον αποφύγει περαιτέρω τιμωρία μπορεί να παίξει στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κύριοι, δε βρέχει! Σας φτύνουν! Είναι προφανές λοιπόν ότι εχθρός όλων είναι ο ΠΑΟΚ…

Διαβάστε ακόμη...