Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30).
Πηγή: paok24.com
Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν υπολογίζει στον Πρίγιοβιτς και πήρε για πρώτη φορά σε αποστολή τον Μουλέν, αναμένεται να προχωρήσει σε rotation, θέλοντας να «φρεσκάρει» την ομάδα του ενόψει του αυριανού αγώνα, σκεπτόμενος παράλληλα και την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στην Τούμπα (12/02, 19:30).

Έτσι βάσει των δοκιμών του στις τελευταίες προπονήσεις, ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάτος, Μαλεζά, Βαρέλα και Αζεβέδο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας μπροστά του.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αφού πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, πλέον του δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός σε ένα παιχνίδι, με τον στόχο στην περίπτωση του να είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα κομμάτι της νέας του ομάδας, αποκτώντας αγωνιστικό ρυθμό, προκειμένου να μπορεί να είναι έτοιμος για τα ντέρμπι και να ελευθερώσει με την παρουσία του τον Βιεϊρίνια στην επίθεση.

Στη μεσαία γραμμή ο Λουτσέσκου δίνει ανάσες στον Μαουρίσιο και χρησιμοποιεί τον ξεκούραστο (δεν έπαιξε στα Γιάννενα) Κάνιας μαζί με τον λιγότερο επιβαρυμένο τη φετινή σεζόν Σάκχοφ.

Μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού έχει προβάδισμα να ξεκινήσει ο Πέλκας, ενώ Λημνιός και Μακ αναμένεται να πλαισιώσουν από τις πτέρυγες τον μοναδικό προωθημένο Κουλούρη.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κάτι που για να πετύχει θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος στον στόχο του και να μη μείνει στην προίκα του 2-0 της Τούμπας από το πρώτο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...