Αθωώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ για επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Από paokrevolution.net: Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 11 οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατηγορούνταν για συμμετοχή σε συμπλοκή με αντίστοιχους του Ηρακλή, έξω από σύνδεσμο φίλων των «κυανόλευκων» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: paokrevolution.net
Αθωώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ για επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Οι οπαδοί του Δικεφάλου αντιμετώπιζαν τις κατηγορίες της «απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης», «διατάραξης κοινή ειρήνης» και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αθλητικής βίας.

Όπως αναφέρει το voria.gr, ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων μόνο για διατάραξη κοινής ειρήνης ενώ το δικαστήριο τους αθώωσε επειδή έκρινε ότι δεν τέλεσαν κανένα από τα αδικήματα, που περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο.

Οι νεαροί κατά την απολογία τους παραδέχτηκαν ότι βρέθηκαν στη γύρω περιοχή, πηγαίνοντας προς το γήπεδο, αλλά αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί του τμήματος Αθλητικής Βίας που κατέθεσαν ως μάρτυρες στο δικαστήριο υποστήριξαν ότι είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κατά την αποχώρηση τους από την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου, όπου προηγήθηκε συμπλοκή με οπαδούς του Ηρακλή, έξω απ' το σύνδεσμο της «Αυτόνομης Θύρας 10».

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Διαβάστε ακόμη...