Κάτσε, Μυστακίδης, Μίχελ και Μουλέν

Από inpaok.com: Αυτό, που έπαθε ο Έργκους Κάτσε τις τελευταίες 48 ώρες της μεταγραφικής περιόδου, δεν θα το… εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του!
Πηγή: inpaok.com
Κάτσε, Μυστακίδης, Μίχελ και Μουλέν

Ο Αλβανός χαφ ξεκίνησε μέσα στη χαρά για να πετάξει για την Κύπρο και να υπογράψει ως το τέλος της σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, όπου τον ήθελε σαν τρελός ο Γιώργος Δώνης. Παρέα με τον μάνατζέρ του, Νίκο Καγιούλη, κι ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο Κάτσε πέρασε τον έλεγχο και στρογγυλοκάθισε στη θέση του στο αεροπλάνο. Λίγο πριν κλείσει το κινητό για την πτήση, κουδούνισε και στην άλλη άκρη ήταν άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ, που τον ενημέρωσε ότι η μεταγραφή χαλάει, λόγω «μπούκας» οπαδών στα γραφεία.

Το κακό ήταν πως οι πόρτες του αεροπλάνου είχαν κλείσει, ο Κάτσε δεν μπορούσε να κατέβει κι έτσι ταξίδεψε κανονικά στην Κύπρο. Στο αεροπλάνο τον περίμενε άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ, του εξήγησε τι έγινε (δύο οπαδοί πήγαν στα γραφεία και ζήτησαν να μην αποκτηθεί…) κι ο Κάτσε πήρε την επόμενη πτήση για Αθήνα, για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

«Έχει πλάκα να χαλάσει του Κουρμπέλη και να μείνω έτσι…» έλεγε στους ανθρώπους του κι όταν το μεσημέρι της τελευταίας μέρας των μεταγραφών άκουσε ότι όντως χάλασε, πήγε να… λιποθυμήσει. Από τον ΠΑΟΚ του ζήτησαν να περιμένει στην Αθήνα, οι ώρες δεν περνούσαν στο ξενοδοχείο και γύρω στις 6 το απόγευμα, ενημερώθηκε ότι τελικώς θα παίξει στον Παναθηναϊκό…

ENAΣ ΦΙΛΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Μικρός, που είναι ο κόσμος! Ο Τιμπό Μουλέν θα βρει στην Τούμπα τον Πρίγιοβιτς, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στη Λέγκια και είχαν ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες, αλλά κι έναν ακόμη… παλιόφιλο, με τον οποίο θα είναι αντίπαλοι. Ο Βαντίς Οτίτζα – Οφόε, ήταν από τους πρώτους φίλους του στη Λέγκια, λόγω γλώσσας, και στα γαλλικά θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν στις 25 Φεβρουαρίου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Αντίπαλοι για 90 λεπτά.

ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΟΒΑΤΣ

Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει παντού και ο Λέοβατς δεν έμεινε ακόμη αμανάτι στον ΠΑΟΚ. Αν δεν επανέλθει με καμιά σοβαρή πρόταση η Ριέκα (σ.σ.: μάλλον προς τα εκεί πάει τελικά…), που τον ζήτησε δανεικό και πληρωμένο (στην Κροατία οι μεταγραφές τελειώνουν στις 15/2), υπάρχουν οι αγορές της Ρωσίας (24/2), της Πολωνίας (28/2) και της Ουκρανίας (02/03). Εκεί έχει ακόμη μεταγραφική περίοδο.

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΕ… ΚΛΙΝΙΚΗ

Το ότι έχει… ξεφύγει ο ΠΑΟΚ, είναι γνωστό. Την Τετάρτη, ο Μίχελ κατέβηκε με το ιατρικό τημ του ΠΑΟΚ, έκλεισαν μια κλινική στη Γλυφάδα κι εκεί περίμεναν Μουλέν και Μιχόγεβιτς για τα ιατρικά. Σχεδόν τρεις ώρες κράτησε το εξονυχιστικό «τσεκ» για τον καθένα, πριν κατατεθούν τα συμβόλαια. Όταν υπάρχει χρήμα…

Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Τέτοια εποχή λίγοι παίκτες θα ήθελαν να μεταγραφούν στον Παναθηναϊκό κι ο Γιάννης Μυστακίδης δεν ανήκει σ΄ αυτή την κατηγορία. Όχι τόσο γιατί το συμβόλαιό του θα το εισπράξει σίγουρα, αφού… εγγυάται ο ΠΑΟΚ, όσο γιατί -απ΄ ότι φάνηκε- του αρέσει το περιβάλλον στο Κορωπί.

Ο Μυστακίδης έχει φίλους στον Παναθηναϊκό, όπως ο γυμναστής κι ο τεχνικός διευθυντής, πιστεύει ότι το περιβάλλον τον ευνοεί για να παίξει εκεί, προς ικανοποίηση αρκετών παιδικών του φίλων στην Κατερίνη, που είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον γι΄ αυτόν έδειξε και ο Ατρόμητος, που τον ήθελε δανεικό, εκεί παίζει ένας κολλητός του, ο Χατζηϊσαίας, αλλά ο Μυστακίδης επέμενε στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...