Οι διαπραγματεύσεις για Λέοβατς

Από arenafm.gr: Μπορεί η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα να τελείωσε, ωστόσο το θέμα της αποχώρησης του Μάριν Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ παραμένει... ορθάνοικτο.
Πηγή: arenafm.gr
Οι διαπραγματεύσεις για Λέοβατς

Στην Κροατία οι μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται κανονικά, με την πρώην ομάδα του, Ριέκα να κάνει την δική της προσπάθεια για να επαναπατρίσει τον μπακ του Δικεφάλου.

Θυμίζουμε πως η πρώτη πρόταση της Ριέκα δεν ήταν ικανοποιητική, καθώς επί της ουσίας ζήτησε δανεικό και... πληρωμένο από τον ΠΑΟΚ τον Λέοβατς ως το τέλος της σεζόν.

Φυσικά πήγε στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά οι διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων δεν σταμάτησαν.

Oι δυο ομάδες βρίσκονται σε επαφή για την απόκτηση του διεθνούς αριστερού οπισθοφύλακα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό σημείο.

Ωστόσο η Ριέκα δεν φαίνεται να παίζει μόνοι της, μιας και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για ενδιαφέρον ομάδας από τις ΗΠΑ και το MLS για τον Λέοβατς.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, με τον Κροάτη να μην υπολογίζεται από τον Ράzβαν Λουτσέσκου από την στιγμή που του είχε πει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση που υπάρχει στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...