Ένα γράμμα για σένα οπαδέ του ΟΣΦΠ

Από inpaok.com: Ένας από τους πρώην αρχηγούς της «ασπρόμαυρης» κερκίδας Χρήστος Παπανικολάου έγραψε ένα... γράμμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Πηγή: inpaok.com
Ένα γράμμα για σένα οπαδέ του ΟΣΦΠ

Πραγματικά αξίζει να διαβάσετε όσα αναφέρει ο οπαδός του Δικεφάλου σε αυτή του την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Σήμερα θα πούμε δυο λογάκια, εγώ με εσένα! Με σένα που και οι δυο μας γνωρίζαμε εξ' αρχής πόσο κατώτερος μου είσαι! Με σένα που οι καταστάσεις και οι συγκυρίες σε αυτό το κατ' εφημισμό κράτος σε άφησαν επί χρόνια να παίζεις χωρίς αντίπαλο!

Με σένα που αρκέστηκες στο να παραχαράξεις την ιστορία,γεμίζοντας την τροπαιοθήκη σου με κάλπικα τρόπαια, ικανοποιώντας τον εγωϊσμό σου μεν,ξεπουλώντας τα πάντα σου δε!

Αρκέστηκες στους κάλπικους μαστραπάδες αλλά ξεπούλησες την ψυχή σου βλάκα! Ξεπούλησες την ίδια σου τη ζωή, βλέποντας λαμόγια να παρελαύνουν από τον προεδρικό σου θώκο και να αρπάζουν,ότι σου ανήκει στο όνομα της ιδέας που στρατεύτηκες για να υπηρετήσεις!

Παίξανε και ειδικά αυτός ο τελευταίος,παίζει ακόμα παιχνίδια χοντρής κονόμας στην πλάτη σου κι εσύ τι κάνεις; Αδειάζεις το κουτόχορτο με το τσουβάλι!

Σε φτύνουν και προσποιείσαι ότι βρέχει! Παίζεις καλά το ρόλο σου,δε λέω! Μπορείς ίσως να πείσεις αυτόν που δε σε γνωρίζει,τόσο καλά! Όχι εμένα όμως! Εγώ σε ξέρω,πολύ καλά! Ξέρω πόσο πονάς! Πονάς,όχι γιατί χάνεις ένα πρωτάθλημα,αλλά γιατί ξέρεις ότι ξανάρχονται «πέτρινα χρόνια» για σένα και αυτή τη φορα,φταις εσύ!

Φταις εσύ που δέχτηκες οι πακτωλοί, των εσόδων της ομάδας σου,να μην επενδυθούν ξανά,αλλά να γεμίσει ασφυκτικά η γκαρνταρόμπα με παλτά που,υπερτιμολογήθηκαν για να γεμίσουν τσέπες!

Φταις εσύ που δε μίλησες,όταν όποιος τολμούσε να σε νικήσει καθαρά μέσα στο γήπεδο,την ίδια κιόλας χρονιά έπεφτε κατηγορία!

Φταις εσύ που δε μίλησες,όταν απαξιώθηκαν και εκδιώχθηκαν προπονητές και ποδοσφαιριστές που απεδειγμένα πρόσφεραν στην ομάδα σου,επειδή τόλμησαν να ζητήσουν,αυτό που δικαιούνταν!

Φταις εσύ που δέχτηκες να εκχωρήσεις το δικαίωμα σου για κριτική,με αντάλλαγμα τα ψίχουλα που σου δίνουν για μεροκάματο ή την ψευδαίσθηση της αναγνωρισιμότητας που σου δίνει μια χειραψία ή μια σέλφι με κάποιο γενειοφόρο υπέρβαρο!

Φταις εσύ που δέχτηκες σιωπηλά να σε εκπροσωπούν Θεοδωρίδηδες και Καραπαπάδες,που μόνο με την ύπαρξη τους σε μικραίνουν σαν σύλλογο!

Φταις γι' αυτά και για πολλά άλλα! Καλά ρε κορόϊδο,δεν έμαθες κάτι βλέποντας εμένα,τόσα χρόνια;

Που είσαι τώρα να πεις: «Χοντρέ,άσε τις κλάψες και τον πρόλογο και χώσε το χρήμα να ξανακάνεις ομάδα! Όχι χρήμα από την τσέπη σου,αυτά που μπήκαν στα ταμεία!» Ούτε αυτό δε θα πείς; Αυτό κι αν είναι ξεφτίλα! Δε σε αναγνωρίζω πλέον!

Κρίμα ρε συ,γιατί τώρα που αλλάζω επιτέλους σελίδα,εσένα θα προτιμούσα για αντίπαλο! Γιατί κρύβεσαι; Γιατί με απογοητεύεις; Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα! Στήριξε την ομάδα σου,όπως μπορείς γιατί τη θέλω δυνατή,για να τη γλεντήσω!

Με ξέρεις κι εσύ πολύ καλά! Ξέρεις πως δεν ασελγώ σε πτώματα γιατί το θεωρώ άνανδρο!

Στήριξε λοιπόν με νύχια και με δόντια τον Ολυμπιακό και δώσε μου τη χαρά να σε γκρεμίσω εγώ! Πέσε τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι!

Διαβάστε ακόμη...