Με προβλήματα οι Λετονοί

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έφτασε σήμερα στον προορισμό του, εκεί που τον περιμένει αύριο η Βέντσπιλς, η οποία όμως έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.
Πηγή: paok24.com
Με προβλήματα οι Λετονοί

Όπως ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδα της, η Βέντσπιλς δεν υπολογίζει αύριο στις υπηρεσίες, τόσο του Άιγκαρς Σκέλε, όσο και του Μάικ Μπρούσεβιτς. Ο πρώτος, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Λετονών, όντας ο πρώτος τους σκόρερ στο BCL, με 13 πόντους μέσο όρο σε σχεδόν 31 λεπτά συμμετοχής. Ο δεύτερος, έχει επίσης σημαντικό ρόλο, με 7,3 πόντους σε περίπου 21.40 λεπτά.

Ο Σκέλε έλειπε στα τελευταία παιχνίδια της Βέντσπιλς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσπαθούσε να προλάβει το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά η επίσημη ιστοσελίδα, αναφέρει ότι έχει τεθεί οριστικά νοκ-άουτ.

«Οι τραυματισμοί είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του αθλήματος. Δε μπορεί να το αποφύγει κανείς και πουθενά. Θα παίξουμε με αυτούς που είναι υγιείς και έτοιμοι να αγωνιστούν. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά όχι ανίκητη. Θα δώσουμε τη μάχη μας» δήλωσε ο προπονητής των Λετονών, Ρόμπερτ Στελμάχερς για το θέμα, ενώ όπως τονίζεται στο κείμενο, επιστρέφει από τραυματισμό, ο Ρόμπερτ Φρεϊμάνις, που έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια του BCL, ως τώρα.

Διαβάστε ακόμη...