«Εμφάνιση πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ, το καλύτερο του παιχνίδι ο Πρίγιοβιτς»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την νίκη του Δικεφάλου στα Γιάννενα, τους Πρίγιοβιτς και Αζεβέδο αλλά και τη μάχη του πρωταθλήματος
Πηγή: metrosport.gr
«Εμφάνιση πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ, το καλύτερο του παιχνίδι ο Πρίγιοβιτς»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έκανε εμφάνιση πρωταθλητή στα Γιάννενα εξέφρασε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος έχει ένα προβάδισμα για τον τίτλο αφού έχει τα δύο ντέρμπι μέσα στην Τούμπα αλλά στην πράξη θα δείξει εάν έχει τις δυνατότητες.

Επιπλέον, έπλεξε το εγκώμιο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τονίζοντας ότι στα Γιάννενα έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ και λειτούργησε όπως ένα μοντέρνο σέντερ φορ.

Τέλος, επισήμανε ότι η ΑΕΚ μοιάζει πιο απειλητική για την υπόθεση-τίτλος αφού έχει μια καλή ομάδα και το μάτι των παικτών της γυαλίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Παίρνει ένα προβάδισμα γιατί έχει τους διεκδικητές στην έδρα του. Αυτό είναι θεωρητικό αλλά στην πράξη θα δείξει εάν έχει τις δυνατότητες αυτές ο ΠΑΟΚ. Έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση χθες, μια εμφάνιση πρωταθλητή».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Μου αρέσει πολύ. Ήταν το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα. Η συνολική του παρουσία ήταν πολύ καλή, είχε συνεχή κίνηση, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς, διεκδίκησε μπάλες και έκανε αυτά που πρέπει να κάνει ένα μοντέρνο σέντερ φορ».

Για το ντεμπούτο του Αζεβέδο: «Έχει καλό βιογραφικό αλλά το μειονέκτημα του είναι η απουσία από τη δράση. Δεν ξέρω εάν ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να ετοιμάσει ένα ποδοσφαιριστή και να τον βάλει στα δύσκολα. Η αμυντική τακτική της ομάδας λειτουργεί πολύ καλά και κάτι που είναι πετυχημένο δεν χρειάζεται να το αλλάξεις».

Για το ποιον υπολογίζει περισσότερο ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ για τον τίτλο, τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ: «Σαφέστατα την ΑΕΚ. Έχει τον περισσότερο κόσμο, παίζει καλά και είναι μέσα σε τρεις στόχους αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Εάν δεν έχεις τις βάσεις και το υλικό δεν παίζεις ποδόσφαιρο. Είναι μια ομάδα του προπονητή ξέρει τι ζητάει γυαλίζει το μάτι τους».

Διαβάστε ακόμη...