Διεθνώς ρεζίλι ο Ολυμπιακός!

Από inpaok.com: Αν κάποιος έκανε και συνεχίζει να κάνει την Ελλάδα διεθνώς ρεζίλι, αυτός φυσικά είναι ο Ολυμπιακός.
Πηγή: inpaok.com
Διεθνώς ρεζίλι ο Ολυμπιακός!

Διότι πέρα από τα σκάνδαλα που είναι μπλεγμένη η ομάδα του Πειραιά, πέρα από τα υπόδικα στελέχη της, τα οποία εμπλέκονται σε δικογραφίες με κακουργηματικές κατηγορίες, πέρα από τα χίλια μύρια που έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάθε φορά που χάνουν (ή κινδυνεύουν να χάσουν) κάνουν επεισόδια και τραμπουκισμούς.

Τώρα έγινε θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του Ολυμπιακού πριν, αλλά και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» χθες (4/2) το βράδυ.

Μετά την λήξη του αγώνα, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις, είχαν μάχες σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε ρίψη χημικών για να απομακρύνουν τους χούλιγκαν, ενώ πριν από τη σέντρα στόχος έγινε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ, στο οποίο άγνωστοι πέταξαν πέτρες.

«Ο Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος είναι μόλις έναν μήνα στον πάγκο, έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τρόπου με τον οποίο αντιδρούν οι πιο ακραίοι οπαδοί του Ολυμπιακού, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά», γράφει το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport».

Και συνεχίζει: «Η ήττα του Ολυμπιακού του Όσκαρ Γκαρσία από την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ σε ένα από τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος προκάλεσε την αντίδραση σημαντικού αριθμού οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-2 στις καθυστερήσεις και αυτός προκάλεσε την εισβολή δεκάδων εκ των πιο βίαιων οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπήκαν ανεξέλεγκτα, με βεγγαλικά, στο γήπεδο, μετά το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη»

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά και στην επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της «Ένωσης», αλλά και στην τιμωρία που αναμένεται να επιβληθεί στον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν.

Διαβάστε ακόμη...