To πρώτο μετά από 881 λεπτά!

Από paok24.com: To νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ διευρύνθηκε στα Γιάννενα, με τον «Δικέφαλο» να φτάνει τις 12 συνεχόμενες επικρατήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
To πρώτο μετά από 881 λεπτά!

«Όπλο» του «Δικεφάλου» είναι η εξαιρετική του αμυντική λειτουργία, γεγονός που αποτυπώνεται στο εξαιρετικό ρεκόρ που έτρεχε μέχρι χτες ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Έλληνας πορτιέρο δεν μπόρεσε να αποσοβήσει και την κεφαλιά του Κόντε στο χτεσινό παιχνίδι, σε φάση που βρέθηκε εκτεθειμένος από την άμυνα του, δεχόμενος γκολ μετά από 701 λεπτά στο πρωτάθλημα (το πρώτο που δέχεται στη Super League) και συνολικά μετά από 881 λεπτά αν μετρήσει κανείς και τους αγώνες του Κυπέλλου (ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο οποίο πήρε θέση βασικού).

Μπορεί το φοβερό σερί του Πασχαλάκη να... έσπασε χτες στους «Ζωσιμάδες», ωστόσο ο Έλληνας πορτιέρο πραγματοποίησε και πάλι φοβερή εμφάνιση, με την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ σε ακόμα ένα παιχνίδι να αξίζει τα εύσημα.

Πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου με μόλις 8 γκολ παθητικό στη Super League είναι έτοιμη να γράψει ιστορία στις 10 αγωνιστικές που απομένουν.

Διαβάστε ακόμη...