«Κάθε παιχνίδι μάχη, κάθε παιχνίδι τελικός»

Από paok24.com: Την ανάγκη αυτός και οι συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα που απομένει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Πηγή: paok24.com
«Κάθε παιχνίδι μάχη, κάθε παιχνίδι τελικός»

Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στη Real News και είπε «Κάθε αγώνας για τον ΠΑΟΚ είναι μία μάχη την οποία θα πρέπει να κερδίσουμε. Με αυτή τη λογική παίξαμε απέναντι στον Παναιτωλικό και με την ίδια θα αγωνιστούμε και στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό και έτσι το βλέπουμε, ώστε στο τέλος να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο. Η ομάδα είναι ενωμένη και πρέπει να παραμείνουμε έτσι, ενωμένοι όλοι μαζί μέχρι το τέλος.

Εϊναι καλό ότι η ομάδα πλέον δεν χάνει την ψυχολογία της όταν το παιχνίδι δεν της βγαίνει. Πρέπει να παλεύουμε κάθε αναμέτρηση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κι αυτό κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πλέον χαρακτήρα και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο, αλλά και σε όσα παιχνίδια απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Διαβάστε ακόμη...