Η περίπτωση Πεϊμπερνέ και ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο Ματιέ Πεϊμπερνέ ήταν μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ, τόσο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όσο και την χειμερινή.
Πηγή: inpaok.com
Η περίπτωση Πεϊμπερνέ και ο ΠΑΟΚ

Ο Γάλλος στόπερ ήταν μία από τις επιλογές που εξετάστηκαν, αφού αποτελούσε μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν, ενώ και τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής του δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλά.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο 27χρονος ήταν για αρκετό χρονικό διάστημα ψηλά στη λίστα, η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Ο λόγος είναι το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» επέλεξαν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που είχαν για να αποκτήσουν τον Ευγένιο Χατσερίδη κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουρίου.

Ο Πεϊμπερνέ, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Λοριάν στην Γκιοζτέπε ήθελε να φύγει από την Τουρκία, καθώς δεν ένιωθε ασφαλής.

Έτσι, αφού δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του και πάλι ως δανεικός στο Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα στην Έουπεν.

Να τονίσουμε πως ο λόγος που δεν αγωνίζεται στη Λοριάν είναι το γεγονός πως η γαλλική ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, με τον παίκτη να μην επιθυμεί να παίξει ποδόσφαιρο στη Ligue 2.

Όσον αφορά τον Δικέφαλο, τελικά αφού η Ντιναμό αξίωνε τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Χατσερίδη (το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) κατέληξε στον Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...