Φοράει το ευρωπαϊκό του «κοστούμι» ο ΠΑΟΚ REDLED!

Από acpaok.gr: Με μία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ RED LED για τους διπλούς αγώνες με την Lokomotiva Zagreb, το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Φεβρουαρίου.
Πηγή: acpaok.gr
Φοράει το ευρωπαϊκό του «κοστούμι» ο ΠΑΟΚ REDLED!

Οι αθλήτριες του Δικεφάλου είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ξεμούδιασμα και να προετοιμαστούν για το σημερινό αγώνα, καθώς στις 20:30 το βράδυ θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη αντίπαλο τους, η οποία είναι και κάτοχος του τίτλου του θεσμού.

Στο γήπεδο αναμένεται μεγάλος αριθμός φιλάθλων, αφού το άθλημα του χάντμπολ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και αγαπητό στην Κροατία. Σε κάθε περίπτωση οι αθλήτριες μας θέλουν να κοιτάξουν στα μάτια την αντίπαλό τους, τιμώντας τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα γενικότερα.

Την εξέλιξη του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου απο την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook.

Οι αθλήτριες Ελένη Προκοπίδου και Μυρτώ Νούλα μίλησαν αποκλειστικά στο acpaok.gr:

Η Ελένη Προκοπίδου για το σημερινό παιχνίδι...

«Ερχόμαστε αντιμέτωπες με μία δύσκολη ομάδα, που πέρυσι κατέκτησε και τον τίτλο του θεσμού. Έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, ώστε να προετοιμαστούμε ενόψει του Final 4 Κυπέλλου. Θα δώσουμε το 100% σήμερα και αύριο!»

Η Μυρτώ Νούλα πρόσθεσε:

«Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία για εμάς να συμμετέχουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση, όπως το Challenge Cup. Είμαστε χαρούμενες που για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και έχουμε προκριθεί στους 16 του θεσμού. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύτιμα για εμάς, καθώς η συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι ιδιαίτερα απαιτητική και έχουμε την ευκαιρία να βρούμε έναν πολύ καλό ρυθμό και να γίνουμε πιο δυνατές!»

Διαβάστε ακόμη...