Ένας του ΠΑΟΚ στο All Star Game

Από thessports.gr: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα τεθούν αντίπαλες στο πλαίσιο της διοργάνωσης του All Star Game που φέτος γυρίζει στην Πάτρα και στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος” το διήμερο 10-11/2.
Πηγή: thessports.gr
Ένας του ΠΑΟΚ στο All Star Game

Μονοπρόσωπη θα είναι η εκπροσώπηση του Δικεφάλου του Βορρά με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να είναι αυτός ο οποίος θα συμμετάσχει στην ομάδα των Ελλήνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος και Γκος ήταν ψηλά στην λίστα με τα ποσοστά να ανατρέπονται την τελευταία στιγμή.

Την πόλη της Θεσσαλονίκης θα εκπροσωπήσει και ένας παίκτης από την ομάδα του Άρη, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να κερδίζει μία θέση μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε.

Αναλυτικά οι δύο ομάδες:

Greek Stars: Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Καββαδάς (ΑΕΚ), Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Τρίκαλα).

World Stars: Θαντ ΜακΦάντεν (Κύμη), Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο), Μάνι Χάρις (ΑΕΚ), Λάνγκστον Χολ (Προμηθέας), Γιάνις Στρέλνιεκς (Ολυμπιακός), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Μακένζι Μουρ (Λαύριο), Κρις Σίνγκλετον (Παναθηναϊκός), Κέι Σι Ρίβερς (Παναθηναϊκός), Μίλαν Μιλόσεβιτς (Προμηθέας), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός), Τζαμέλ ΜακΛιν (Ολυμπιακός).

Διαβάστε ακόμη...