Έτοιμες για την υπέρβαση!

Από inpaok: Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Θέτιδα Βούλας, την Πέμπτη 1/2 στις 19:30, στο γήπεδο της Μίκρας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: inpaok.com
Έτοιμες για την υπέρβαση!

Ο Δικέφαλος καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην πρωτοπόρο της Pre League για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «8».

H ομάδα που έχει χτίσει ο Κώστας Αμοιρίδης δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το επίπεδο της αθηναϊκής ομάδας ούτε από το μπάτζετ της καθώς διαθέτει εξίσου ποιοτικό σύνολο αλλά και έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τεχνικούς στον πάγκο του, τον Τάκη Φλώρο, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να διαχειριστεί αντίστοιχες καταστάσεις.

Η πρόσφατη ήττα της ομάδας στη Λάρισα δεν αποτελεί κριτήριο για τη δυναμική της καθώς το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ είχε να διαχειριστεί απουσίες βασικότατων στελεχών του ρόστερ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους στη μάχη, που θα δώσουν για το… πρώτο ηχυρό μήνυμα εισόδου τους στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.

Η αθηναϊκή ομάδα είναι πρώτη και αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα και οδεύει ολοταχώς στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, από τα οποία είχε υποβιβαστεί πέρσι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Με έδρα το Κλειστό της Βούλας, η Θέτιδα είναι ένα πολύ οργανωμένο τμήμα με παράδοση στο άθλημα και περισσότερες από 200 αθλήτριες όλων των ηλικιών να απαρτίζουν τα τμήματά της.

Στο ρόστερ της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή δύο παίκτριες. Η πανύψηλη (1,87μ.) κεντρικός, Αναστασία Γεωργιάδου, η οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΑΟ Θήρας και η 21χρονη πασαδόρος, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, που προέρχεται από τον Πανναξιακό.

Τα κορίτσια της Δήμητρας Λυκογιάννη αγωνίζονται μία κατηγορία πάνω το Δικέφαλο και φέτος είναι μόνες πρώτες στην Pre League με 7 βαθμούς περισσότερους από τον Ηλυσιακό και 9 από την ΑΕΚ.

Με 14 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις η Θέτιδα δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έτσι η μάχη με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον με φόντο τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...