«Πρόκληση ΠΑΟ και Βέντσπιλς»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε χθες (31/1) τη Νεπτούνας με 91-70 και έτσι θα πάει την επόμενη εβδομάδα στη Λετονία για να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση απέναντι στην Βέντσπιλς.
Πηγή: inpaok.com
«Πρόκληση ΠΑΟ και Βέντσπιλς»

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος, αλλά και για το ματς με τον (αήττητο στο πρωτάθλημα) Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Αρχικά για τη νίκη επί της Νεπτούνας τόνισε: «Ξεκινήσαμε στον αγώνα κάπως αγχωμένα αλλά στη συνέχεια σκληρύναμε την άμυνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν καταπληκτικοί επιθετικά. Εκεί κρίθηκε νομίζω το παιχνίδι και στη συνέχεια με τη διαχείριση που κάναμε πήραμε τη νίκη με ευρύ σκορ. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σκληροί και εκτός έδρας με καλύτερη συγκέντρωση. Εντός μπαίνει κι ο κόσμος στην εξίσωση και αγωνιζόμαστε με περισσότερη ενέργεια».

Για το ματς με τη Βέντσπιλς είπε: «Είναι ένας τελικός ο αγώνας με τη Βέντσπιλς. Όλοι το έχουμε στο μυαλό μας και θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το comeback στην Ευρώπη: «Είπαμε να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Έτσι φτάσαμε τα πράγματα, εδώ να πάμε στο Βεντσπιλς για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι θέμα δουλειάς, μέσα από την προπόνηση η ομάδα βρίσκει ρυθμό κι αυτό θα πρέπει να κάνουμε και μακριά από την έδρα μας. Το ξεκίνημα δεν ήταν το ιδανικό. Οι ήττες ήρθαν στην αρχή της σεζόν και ίσως γι’ αυτό ήρθε η αμφισβήτηση. Μετά τη διακοπή μπαίνει το πρωτάθλημα σε τελική ευθεία και είναι ιδανικό σημείο να συνεχίσουμε».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα υπάρχει έξτρα κίνητρο, όλα τα παιδιά το έχουν στο μυαλό τους και θέλουμε να δείξουμε ότι ανεβαίνουμε επίπεδο κοντά σε τέτοιες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με πολλούς παίκτες στην εξίσωση επιθετικά. Ο Καλάθης είναι ο κινητήριος μοχλός. Είναι πρόκληση να παίξω εναντίον του και το βλέπω έτσι»

Τέλος για την εξαιρετική παρουσία του Γκος είπε: «Ο Φιλ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Ήρθε στο κατάλληλο σημείο. Βοηθάει υπερβολικά στα αποδυτήρια και στην ηρεμία της ομάδας, είναι ο ηγέτης που ψάχναμε».

Διαβάστε ακόμη...