«Έμεινε ένα παιχνίδι, πάμε για να το πάρουμε»

Από paok24.com: Mε 15 πόντους σήμερα, ο Χρυσικόπουλος έκανε κι αυτός πολύ καλή εμφάνιση και μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στο παιχνίδι με τη Βέντσπιλς που είναι ο τελικός για την πρόκριση.
Πηγή: paok24.com
«Έμεινε ένα παιχνίδι, πάμε για να το πάρουμε»


«Πιστεύω πως ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένοι μετά τα 3πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Νεπτούνας και καταφέραμε να τα ελέγξουμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ήμασταν καλοί αμυντικά κι ιδιαίτερα στην περιφερειακή μας άμυνα ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι μας είχαν μόνο ένα επιθετικό ριμπάουντ» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το μεγάλο ποσοστό ευστοχία της ομάδας από το τρίποντο.

«Γενικά σουτάρουμε με καλά ποσοστά από το τρίποντο. Το 65% είναι εξωφρενικό. Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για μας και το εκμεταλλευτήκαμε όσο περισσότερο μπορέσαμε».

Ο Χρυσικόπουλος μίλησε και για τη συνέχεια από εδώ και πέρα, καθώς και για το παιχνίδι-τελικό με τη Βέντσπιλς
«Ο ΠΑΟΚ που πρέπει να περιμένετε είναι ο ΠΑΟΚ που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια και να δίνουμε και την ψυχή μας. Αυτόν τον ΠΑΟΚ να περιμένετε. Πάμε να κερδίσουμε τη Βέντσπιλς και να τα δώσουμε όλα. Έμεινε ένα παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε για να βγάλουμε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που είχαμε».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό που ακολουθεί, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, είπε: «Έχουμε 3 μέρες κι η αλήθεια είναι πως έχουμε μάθει να παίζουμε σε μικρότερο διάστημα. Θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, δουλειά και προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε ακόμη...