Στον Παναθηναϊκό οι τρεις του ΠΑΟΚ – Με οψιόν οι Κάτσε – Κωνσταντινίδης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, εκτός από τις διαφαινόμενες μετακινήσεις του Μουλέν και του Μιχόγεβιτς, να "τρέχουν" για να... ελαφρύνουν το ρόστερ των "ασπρόμαυρων". Πλήρης επιβεβαίωση του SDNA για τους τρεις δανεικούς του Δικεφάλου στους «πράσινους».
Πηγή: sdna.gr
Στον Παναθηναϊκό οι τρεις του ΠΑΟΚ – Με οψιόν οι Κάτσε – Κωνσταντινίδης

Σε αυτό το πλαίσιο οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για τον δανεισμό των Κάτσε, Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τα δεδομένα ωστόσο να έχουν μια ελαφρά διαμόρφωση.

Συγκεκριμένα οι επαφές των δύο ομάδων πλέον αφορούν δανεισμό του Μυστακίδη ως το τέλος της σεζόν, χωρίς συνιδιοκτησία, κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Δικέφαλο, ενώ όσον αφορά τους Κάτσε-Κωνσταντινίδη οι συζητήσεις γίνονται για δανεισμό με οψιόν και για την επόμενη σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως η τελική απόφαση για τους δύο παίκτες, θα παρθεί οριστικά το καλοκαίρι, ανάλογα και με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό.

"Μένει" ο Λέοβατς

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ, προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή να βρεθεί ομάδα, προκειμένου να παραχωρηθεί ο Μαρίν Λέοβατς, που εδώ και δύο περίπου μήνες βρίσκεται εκτός ομάδας, ωστόσο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει δυνανατότητα να φύγει.

Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο Λέοβατς δεν βρίσκει σε άλλη ομάδα τα χρήματα που παίρνει στον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και ο Δικέφαλος έμεινε ικανοποιημένος από τις... κρούσεις που δέχθηκε για τον Κροάτη αμυντικό.

Διαβάστε ακόμη...