Video-αποδείξεις έφερε στο φως ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: H KAE ΠΑΟΚ δημοσίευσε βίντεο με 13 εσφαλμένα σφυρίγματα των διαιτητών, μόνο από το πρώτο μέρος του αγώνα με τον Προμηθέα, που προκάλεσαν δικαιολογημένα την οργή των ανθρώπων του «Δικεφάλου».
Πηγή: sdna.gr
Video-αποδείξεις έφερε στο φως ο ΠΑΟΚ

Το ματς του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος αποδείχθηκε επεισοδιακό αφού οι αποφάσεις των Σώμου, Τσαρούχα και Παντελίδη έφεραν την αντίδραση, αρχικά του Ηλία Παπαθεοδώρου, και εν συνεχεία της ΚΑΕ που «χτύπησε» με ανακοίνωσή της.

Στο πρώτο ημίχρονο, ιδιαίτερα, της αναμέτρησης, το διαιτητικό τρίο έκανε συνεχόμενα λάθη, όλα εις βάρος του ΠΑΟΚ, και τα ριπλέι εκθέτουν τους διαιτητές της αναμέτρησης. Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ συγκέντρωσε σε βίντεο διάρκειας 2:08 13 φάσεις, για τις οποίες έχει τα εντονότερα παράπονα και αποδεικνύεται πως είναι δικαιολογημένα.

Τα ριπλέι δείχνουν αυτό που είχε φανεί και στην κανονική ροή του αγώνα και δικαιώνουν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» για τις φωνές τους.

Μεταξύ των κυριότερων φάσεων, είναι τα δύο πρώτα φάουλ του Κατσίβελη (μόλις στο 2:20 κι ενώ το πρώτο είναι του Κρουμπάλι και το δεύτερο ανύπαρκτο), οι άμυνες πάνω στον Γκος που δεν εκτέλεσε ούτε μία βολή σε 35' συμμετοχής παρά το γεγονός πως ήταν βασικός άξονας στο επιθετικό παιχνίδι και οι «εύκολες» τεχνικές ποινές που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, τη στιγμή που παρατηρούνται φάσεις που οι διαιτητές σφύριξαν με διαφορετικά κριτήρια στις δυο πλευρές.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...