Ο Κουρμπέλης αποφασίζει για τον χαφ του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Η οριστική απάντηση του Δημήτρη Κουρμπέλη στην πρόταση του ΠΑΟΚ καθορίζει τις εξελίξεις. Πρώτος στις εναλλακτικές ο Τιμπό Μουλέν, άλλοι δύο στη λίστα.
Πηγή: sport24.gr
Ο Κουρμπέλης αποφασίζει για τον χαφ του ΠΑΟΚ

Η υπόθεση Δημήτρη Κουρμπέλη εξελίχθηκε σε σίριαλ, σίγουρα όμως πολύ μικρότερης διάρκειας από αυτό του Μολέντο, αφού το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου σήμερα, «αναγκάζει» σε άμεση λήψη οριστικών αποφάσεων.

Το Sport24.gr παρακολουθεί βήμα-βήμα την εξέλιξη της υπόθεσης και έκανε γνωστό το μπάσιμο του ΠΑΟΚ με καλύτερη προσφορά από αυτή της Σαμπντόρια, καθώς ο Δικέφαλος εκτός από πολλά χρήματα, μπορεί να στείλει στη Λεωφόρο και τρεις παίκτες (Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη) πληρωμένους μέχρι το καλοκαίρι στην Λεωφόρο.

Αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται θετικός στην υλοποίηση αυτής της μεταγραφής και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ασκεί, μαζί με τους ανθρώπους των "πρασίνων", πρέσινγκ στον Κουρμπέλη να πει το "ναι" στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο ο 24χρονος μέσος εμφανιζόταν αρκετά διστακτικός να συναινέσει στη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη και εμφανιζόταν να προτιμά την πρόταση της Σαμπντόρια. Οριστική απόφαση αναμένεται σήμερα (31/1) το πρωί και δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να... ωθήσει τον Έλληνα μέσος προς το "ναι" ανεβάζοντας την προσφορά για τις ετήσιες απολαβές του.

ΣΤΟΝ ΜΟΥΛΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΙΧΕΛ-ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, έχει φροντίσει να έχει έτοιμη εναλλακτική λύση, καθώς ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει τις επαφές με τρεις παίκτες τους οποίους έχει ουσιαστικά σταντ-μπάι. Ένας από αυτούς, η πιο δυνατή περίπτωση, είναι ο Τιμπό Μουλέν. Ο 28χρονος μέσος της Λέγκια είναι έτοιμος, όπως λένε στην Πολωνία, να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αφού έχει βρεθεί σημείο επαφής με την ομάδα του. Ο Γάλλος είναι ο παίκτης στον οποίο έχουν συμφωνήσει Μίχελ και Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένες ψηλά στη λίστα των χαφ υπάρχει και το όνομα του Ούρος Μάτιτς, αδερφού του Νεμάνια Μάτιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει 9 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ εφέτος στην Κοπεγχάγη.

Διαβάστε ακόμη...