“Είμαστε έτοιμοι, αποφασισμένοι και θα το σηκώσουμε.”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 4, με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στην ΓΣ του συνδέσμου την Παρασκευή 2/2 και ώρα 21.00 στα γραφεία του συνδέσμου στην Π.Πατρών Γερμανού 39. Από thessports: Οι φίλοι του Δικεφάλου καλούν τον κόσμο της ομάδας και σε συμμετοχή στην εκδρομή στα Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον ΠΑΣ την Κυριακή (4/2).
Πηγή: thessports.gr
“Είμαστε έτοιμοι, αποφασισμένοι και θα το σηκώσουμε.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όλους τους φίλους του συνδέσμου πως την Παρασκευή 2/2 και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στα γραφεία στην Π.Πατρών Γερμανού 39. Η παρουσία όλων κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε αναφέρει σαν σύνδεσμος πόσο πολύ πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Για να γίνει αυτό όμως επιτέλους μετά από 33 χρόνια έχουν απομείνει 11 αγωνιστικές με αρχή το ματς στα Γιάννενα.

Καλούμε όλους τους Παοκτσήδες όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων με ή χωρίς εισιτήρια να εκδράμουν την Κυριακή στα φιλόξενα Ιωάννινα με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο προκειμένου να σπρώξουμε την ομάδα στο διπλό. Είμαστε έτοιμοι,αποφασισμένοι και θα το σηκώσουμε.

ΥΓ1:Κάντε κατι δε θα μας χωράει το γήπεδο

ΥΓ2:Fuck no politica.PAOK ANTINAZI

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4”

Διαβάστε ακόμη...