Ο Μάτος στην καλύτερη ενδεκάδα

Από paok24.com: Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου για τα βραβεία και τον Ίβιτς
Πηγή: paok24.com
Ο Μάτος στην καλύτερη ενδεκάδα


Ο Μάτος στην καλύτερη ενδεκάδα


Μακάρι να μην είχα πάρει το βραβείο αυτό...» είπε ο Βραζιλιάνος
Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές τον ψήφισαν ως τον κορυφαίο δεξιό μπακ της περσινής σεζόν. Ο Μάτος βραβεύτηκε στη γιορτή του ΠΣΑΠ και όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ... «Η επιλογή του στην κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος Super League για τη σεζόν 2016-17, λοιπόν, έμοιαζε προφανής. Οι συνάδελφοί του οι ποδοσφαιριστές τον ψήφισαν κι ο Βραζιλιάνος εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στη γιορτή των κορυφαίων του ΠΣΑΠ.

Επίσης, ο Μάτος ως αρχηγός παρέλαβε το βραβείο Fair Play για την ενέργεια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να βγουν από κοινού στον αγωνιστικό χώρο πριν τον τελικό Κυπέλλου για να σταματήσουν τα επεισόδια.Αμέσως μετά την παραλαβή των δύο βραβείων ο Λέο Μάτος παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τα γεγονότα που χάρισαν το βραβείο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ:

«Εύχομαι να μη συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Είναι σημαντικό το βραβείο. Μακάρι να μην το είχα πάρει γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα είχαν συμβεί αυτά τα πράγματα» .Την τριάδα των βραβείων του ΠΑΟΚ για την περασμένη σεζόν έκλεισε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής. Ο Σέρβος τεχνικός που έχει αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, ευχαρίστησε τους πρώην παίκτες, τους συνεργάτες του και τον Ιβάν Σαββίδη που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να καθίσει στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ.

Ο Λέο Μάτος μίλησε και για τον πρώην προπονητή του αναφέροντας αναλυτικά:«Ευχαριστώ πολύ τον Βλάνταν Ίβιτς. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα ένα πιο επιθετικό στυλ και με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ. Τον ευχαριστώ για ότι μου προσέφερε, θεωρώ ότι αξίζει το βραβείο και του εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια» .

Διαβάστε ακόμη...