Ο Ζαμπράνο στα υπόψιν της Ντιναμό Κιέβου

Από paok24: Από το πρωί κυκλοφορεί στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Κίεβο, πως ο Κάρλος Ζαμπράνο είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει την Ντιναμό Κιέβου.Με τον Ευγένιο Χατσερίδη να βρίσκεται στο μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ, οι πληροφορίες που έρχονται από την Ουκρανία είναι άκρως ενδιαφέρουσες και αυτό γιατί θέλουν τον Περουβιανό αμυντικό του Δικεφάλου να απασχολεί τους ιθύνοντες της Ντιναμό Κιέβου.
Πηγή: paok24.com
Ο Ζαμπράνο στα υπόψιν της Ντιναμό Κιέβου

Θυμίζουμε πως τυπικά ο Κάρλος Ζαμπράνο ανήκει ακόμη στο δυναμικό του Δικεφάλου, παρά το γεγονός πως έχει αποχαιρετήσει τους "ασπρόμαυρους" πριν τα Χριστούγεννα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης καθώς δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες η επιστροφή του στην Ρούμπιν Καζάν.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ουκρανίας, για να προχωρήσουν οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του Χατσερίδη, θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του ποδοσφαιριστή, με την διοίκηση της ομάδας να έχει στα υπόψιν της τρεις περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι του Κάρλος Ζαμπράνο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ΠΑΟΚ και η δεύτερη του Ρουμάνου αμυντικού της Νάπολι, Βλαντ Κίρικες ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται ένας ακόμη, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ποιος είναι...

 

Διαβάστε ακόμη...